Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Best Goal το "ψαράκι" του Περέιρα

Best goal Αυγούστου στον ΠΑΟΚ αναδείχθηκε το τέρμα του Φακούντο Περέιρα
Το πρώτο γκολ του Φακούντο Περέιρα μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ αναδείχθηκε Best Goal Αυγούστου από τους φίλους του ΠΑΟΚ μέσω της σχετικής ψηφοφορίας της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ (paokfc.gr). Ήταν το γκολ που σφράγισε την νίκη κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας και ουσιαστικά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Η ατομική ενέργεια του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και το τελείωμα με κεφαλιά ψαράκι από τον "Φάκου" κέρδισε την προτίμηση του κοινού με ποσοστό 56,2%. Στην δεύτερη θέση έμεινε το δυνατό τελείωμα του Γκάρι Ροντρίγκες κόντρα στους Γεωργιανούς στην Τούμπα, ενώ στην τρίτη το επίσης ψαράκι του Μάτος στην Τιφλίδα.

Είναι το πρώτο βραβείο του Αργεντινού μετά την επιστροφή του στην Τούμπα από τους δανεισμούς του σε Γκαμπάλα και Ρασίνγκ Κλουμπ. Στην πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Φακούντο είχε καταφέρει να κερδίσει δύο φορές τον τίτλο για το καλύτερο γκολ του μήνα.

Τον Νοέμβριο 2014 με το τέρμα του κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς με το γκολ στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Το γκολ που κατέκτησε και τα βραβεία για το χρονολογικό έτος 2014 αλλά και για την σεζόν 2014-15.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.