Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ - Καλλονή 2-0 (video)

Φιλική νίκη του ΟΦΗ επί της Καλλονής με 2-0 στο Ηράκλειο
Σε ένα "κλασσικό" παιχνίδι Football league, απο τα πολλά που θα βρεί στο δρομο του φέτος ο ΟΦΗ, ειδικά μέσα στο "Γεντί Κουλέ", η Κρητική ομάδα ανταποκρίθηκε, βρήκε τον τρόπο να διασπάσει την "σφιχτή" άμυνα της Καλλονής και να πάρει την νίκη με 2-0. Έπαιξε σοβαρά, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στην άμυνα και πέτυχε δυο τέρματα με τον Βουό (9') και τον Βρεττό (79'), τα οποία του χάρισαν την φιλική νίκη.

Ο Ιβοριανός επιθετικός, στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε, κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου του ΟΦΗ, τόσο για το εξαιρετικό γκολ που σμείωσε, όσο για την γενικότερη παρουσία του στο γήπεδο. Καλή παρουσία είχε και ο Σέρβος Μικιτς, ο οποίος αν και προέρχεται απο τραυματισμό κι έχει χάσει προπονήσεις, ανεβάζει στροφές και δείχνει ότι θα είναι μία αξιόπιστη λύση για την θέση του δεξιού μπακ.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας(66' Χύσι), Οστοιτς, Κώτσιος (66' Φαζός), Νάστος, Χαντί (66' Βρεττός), Μπουρσέλης (46' Βαλλιάνος), Μιλοσάβλιεφ (66' Μάνος), Βουό (46' Ογκμποε), Μασάδο (66' Κιάσσος).

Στον πάγκο: Δάφκος, Μάνος, Βαλλιάνος, Ογκμποε, Φαζός, Βρεττός, Κιάσσος, Χύσι, Μίκιτς.

Καλλονή: Ταίρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς (86' Τζελίδης), Αποστόλου, Γιώργου (49' Γιούκαρης), Λιταινάς (54' Ντάλλας), Αντερσον Ντα Σίλβα (80' Αρναούτογλου), Φράγκος (70' Χιντασέλι), Κέρι Φλόρεντς, Λουτσιάν Μπουρντουάν (75' Σοφιανής).

Στον πάγκο: Μάλλης, Μανιάτης, Παπάζογλου, Ευαγγελιδάκης, Αγριμάκης, Αρναούτογλου, Καραγεώργης, Σάββα, Τζελίδης, Ντάλλας, Γιούκαρης, Ντάμπος, Κροτσίδας, Λαμπράκης,Χιντασέλι, Σοφιανής, Γκαμάγκας, Τριανταφύλλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.