Header Ads

Header ADS

Εισιτήρια για το Θέλτα - Παναθηναϊκός

Τιμές εισιτηρίου και ταξιδιού για την αναμέτρηση Celta de Vigo - Παναθηναϊκός
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους που ενδιαφέρονται για την αγορά εισιτηρίου του αγώνα Celta de Vigo - Παναθηναϊκός («Μπαλαΐδος», Πέμπτη 29/09, 20:00) να απευθύνουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@pao.gr. Για την υποβολή του αιτήματος είναι απαραίτητη η καταγραφή του ονοματεπώνυμου, του Α.Δ.Τ. ή αριθμού διαβατηρίου, ημερομηνία γέννησης, του τηλεφώνου επικοινωνίας και του τόπου διαμονής του εκάστοτε φιλάθλου.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 50€ και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι οπαδοί των οποίων τα αιτήματα ικανοποιηθούν, θα ενημερωθούν από την ΠΑΕ για το πότε και από που θα παραλάβουν το εισιτήριό τους. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων στο τσάρτερ της ομάδας.

Το κόστος του ταξιδιού, το οποίο συμπεριλαμβάνει τα αεροπορικά, την διαμονή, τις μετακινήσεις καθώς και το εισιτήριο του αγώνα ανέρχεται στα 600€. Για τους φιλάθλους των οποίων εγκριθούν τα αιτήματα αλλά διαμένουν στο εξωτερικό, θα υπάρξει ενημέρωση που θα αφορά στο σημείο παραλαβής των εισιτηρίων τους στην Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.