Μπέντο: "Είναι διαφορετικές διοργανώσεις"

28/9/16

Βίντεο με την συνέντευξη τύπου του Ολυμπιακού ενόψει του ματς με τον ΑΠΟΕΛ
Διαβάστε τι δήλωσαν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο και ο ποδοσφαιριστής των "ερυθρολεύκων", Μπράουν Ιντέγε, μία μέρα πριν από την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ...

Πάουλο Μπέντο

-Για τα στοιχεία θα πρέπει να έχει η ομάδα για να κάνει το δύο στα δύο στον όμιλο: «Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε τι θα συμβεί. Δεν είναι δυνατό να συγκρίνουμε το αυριανό παιχνίδι με αυτό της Κυριακής. Είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Η εικόνα και το σύστημα του ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που έπαιξε η Λάρισα. Εκείνο που έχει σημασία είναι να μην αλλάξουμε καθόλου την εικόνα μας και το επίπεδο μας οποιαδήποτε κι αν είναι η εξέλιξη του παιχνιδιού. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μία πολύ καλή ομάδα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά επομένως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να διατηρήσουμε το επίπεδο μας ψηλά.»

-Αν θα κάνει αλλαγές στη διάταξη της ομάδας σε σχέση με το τελευταίο ματς: «Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε τελείως διαφορετικοί σε ότι έχει να κάνει με το δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε προβλήματα με τη δημιουργία του παιχνιδιού μας και τη δυναμική του παιχνιδιού μας. Δεν πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο σύστημα που επιλέγουμε. Πιστεύω ότι πρέπει η ομάδα μας να είναι έτοιμη και να έχει δυναμική. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε παιχνίδια με 4-4-2. Δεν πρέπει να έχουμε μεγάλη διαφορά από το 4-2-3-1. Η εικόνα μας πρέπει να είναι πιστή και η ιδέα μας σταθερή ανεξάρτητα από το ποιο σύστημα επιλέγουμε. Πρέπει να έχουμε χαρακτήρα στο παιχνίδι μας.»

-Για το αν αισθάνεται πίεση: «Ποτέ δεν κατάφερα και ούτε τώρα θα καταφέρω να λειτουργήσω χωρίς πίεση σε αυτό το επάγγελμα. Δεν υπάρχει κανένας προπονητής που να μην αισθάνεται πίεση. Στα 12 χρόνια της καριέρας μου δεν πέρασε ούτε μία στιγμή να μην αισθάνομαι πίεση. Βρισκόμαστε σε μία κατάσταση μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες και είναι λογικό αυτό που ρωτάτε. Χάσαμε ένα παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό από μία φάση που δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά ούτε και να νικήσουμε. Η πίεση δεν φεύγει ποτέ. Έτσι είναι αυτό το επάγγελμα.»

-Για το πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι στον ΑΠΟΕΛ αγωνίζονται παίκτες που έχουν παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Ολυμπιακό: «Δεν πιστεύω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς πιστοί στην ιδέα του παιχνιδιού μας και στο τι θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Κάποιες φορές ξέρεις περισσότερα πράγματα για τον αντίπαλο και κάποιες λιγότερα. Δεν πιστεύω ότι αυτά μπορούν να επηρεάσουν έναν αγώνα. Εμείς πρέπει να είμαστε πιστοί στο σύστημα και στην ιδέα του παιχνιδιού. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο. Επίσης πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα προτερήματα μας και να τα ισορροπήσουμε με αυτά του ΑΠΟΕΛ που είναι αρκετά.»

-Για το αν είναι σε καλή κατάσταση ο Ρομαό και αν σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνας: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στην ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον Ρομαό και απ’ όσα δείχνει στην προπόνηση και είναι έτοιμος να βοηθήσει. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και με παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν σε πολλές θέσεις. Ο Ρομαό είναι ένας πολύ καλός παίκτης με αμυντικά χαρακτηριστικά που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις ανάλογα με τις συνθήκες που διαμορφώνονται σε ένα παιχνίδι. Το ίδιο όμως μπορεί να συμβεί και με άλλους ποδοσφαιριστές, Θα εξαρτηθεί, όμως, σε μεγάλο βαθμό από τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε στο παιχνίδι.»

Μπράουν Ιντέγε

-Αν έχει πίστη ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες: «Σαν παίκτες γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα δύο παιχνίδια για την ομάδα μας. Επομένως θα αφήσουμε πίσω την κακή εμφάνιση και την ήττα και θα συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια.»

-Για τον αν έχει εντοπίσει ο ίδιος θέμα με την παραγωγή φάσεων: «Δεν πιστεύω ότι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Το έχουμε αποδείξει ότι δημιουργούμε φάσεις.»

-Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την συνεργασία του με τον Όσκαρ Καρντόσο: «Είναι πολύ καλή η συνεργασία μας. Τα πηγαίνω πολύ καλά και είναι πολύ καλό παιδί. Είναι η πρώτη φορά που κάναμε κάτι τέτοιο και θα χρειαστεί δουλειά. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος και διατεθειμένος να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...