Header Ads

Header ADS

Μπέντο: "Είμαστε σε καλή κατάσταση"

Βίντεο με την συνέντευξη τύπου του Ολυμπιακού για το ματς με την Young Boys
Διαβάστε τι δήλωσαν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο και ο ποδοσφαιριστής των "ερυθρολεύκων", Λούκα Μιλιβόγεβιτς, για την αναμέτρηση με την Young Boys...

Πάουλο Μπέντο

-Για το πώς νιώθει μετά από αυτές τις λίγες εβδομάδες που βρίσκεται στην Αθήνα και πως βλέπει την ομάδα να ανταποκρίνεται σε αυτά που ο ίδιος έχει ζητήσει αυτό το διάστημα: «Πιστεύω ότι είμαστε σε αρκετά καλά κατάσταση. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στα δύο παιχνίδια με την Αρούκα και ειδικά στο πρώτο δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και αυτά μας επέστρεψαν να βρισκόμαστε εδώ. Έχουμε μπροστά μας όμως αρκετή δουλειά για να εξελιχθούμε και να βρεθεί η ομάδα στο δρόμο που θέλουμε.»

-Για το πόσο διαφορετικός θα είναι ο Ολυμπιακός σε σχέση με το ματς της περασμένης Κυριακής με τη Βέροια: «Σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι γιατί πρόκειται για διαφορετικούς αντιπάλους και διοργανώσεις. Η στρατηγική μας θα είναι η ίδια γνωρίζοντας ότι απέναντι μας θα έχουμε έναν δυνατό αντίπαλο που βάζει δυσκολίες σε όλους. Παρόλα αυτά έχουμε πιθανότητες για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να φύγουμε από εδώ με ένα καλό αποτέλεσμα, να πάρουμε τη νίκη που είναι και ο στόχος μας.»

-Εάν η απόφασή του να αγωνίζεται ο Καπίνο στο πρωτάθλημα και ο Λεάλι στο Europa League είναι συνολική: «Έχουμε χρόνο για να πάρουμε αυτή την απόφαση. Είναι κάτι που έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε. Δεν γνωρίζουμε αν θα γίνεται συνέχεια και δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει και αύριο. Είναι κάτι όμως που δεν πρόκειται να το ανακοινώσουμε σε μία συνέντευξη Τύπου. Οι παίκτες θα το μάθουν πρώτα από το στόμα του προπονητή και ύστερα θα το μάθετε και εσείς.»

-Για το γεγονός ότι όλοι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, τον θεωρούν το φαβορί του ομίλου και αν είναι καλό αυτό για τον ίδιο και τους παίκτες του: «Δεν γνωρίζω αν ισχύει κάτι τέτοιο αν όλοι μας θεωρούν φαβορί. Εμείς θεωρούμε ότι έχουμε τη δυνατότητα και το επίπεδο και έχουμε τη φιλοδοξία να προχωρήσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας. Δεν πιστεύω ότι αν κάποιος μας θεωρεί φαβορί θα επηρεάσει το παιχνίδι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να μελετάμε όλους τους αντιπάλους μας. Όλοι οι αντίπαλοι μας αξίζουν σεβασμό και όλοι θα προσπαθήσουν να μας ξαφνιάσουν. Δεν θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο, αντίθετα θέλουμε να το κάνουμε εμείς.»

Λούκα Μιλιβόγεβιτς

-Τι σημαίνει για τον ίδιο να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ήμουν αρχηγός του Ολυμπιακού. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη για μένα. Στο παιχνίδι δεν αλλάζει κάτι. Κάνω την ίδια δουλειά. Έχω παραπάνω ευθύνες. Νιώθω πολύ περήφανος που είμαι αρχηγός του Ολυμπιακού αν σκεφτεί κανείς ποιοι έχουν φορέσει το περιβραχιόνιο αυτής της ομάδας στο παρελθόν.»

-Για το πόσο άλλαξε ο Ολυμπιακός από το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι μέχρι το ματς με τη Βέροια: «Είμαι σίγουρος ότι και εσείς μπορείτε να δείτε τις διαφορές. Είμαστε πολύ βελτιωμένοι όσον αφορά στη φυσική κατάσταση και βέβαια η ποιότητα του παιχνιδιού που δείξαμε στο παιχνίδι με τη Βέροια, Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.»

-Για το πόσο ψηλά έχει μπει ο πήχης στο UEFA Europa League: «Η ομάδα έχει βάλει ψηλά τον πήχη έχει υψηλές προσδοκίες κάτι που δεν θα είναι εύκολο. Πρώτος μας στόχος είναι να προκριθούμε από τον όμιλο. Ξεκινάμε αύριο εδώ από αυτό το παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι γιατί το γήπεδο έχει πλαστικό χορτάρι. Θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια. Στα χαρτιά μπορεί να φαίνονται εύκολα, αλλά στο γήπεδο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρέπει πρώτα να περάσουμε τον όμιλο και να δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό. Αν το πετύχουμε αυτό τότε όλα μπορούν να συμβούν, αλλά θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια από εμάς. Έχουμε την ποιότητα και τη δύναμη για να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πολύ σε αυτό και θα δούμε τι θα συμβεί στο γήπεδο.»

-Για το ποια είναι η διαφορά του πλαστικού χορταριού σε σχέση με το φυσικό: «Έχω παίξει πολλές φορές, αλλά μόνο ένα ήταν επίσημο. Είναι πολύ δύσκολο, είναι διαφορετικό. Θα το δούμε το γήπεδο στην προπόνηση αν χρειάζεται πότισμα, αν τσουλάει η μπάλα. Τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε να παίξουμε στον όμιλο είναι σε συνθετικό χλοοτάπητα, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί εδώ.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.