Header Ads

Header ADS

Μπέντο: "Δεν το περιμέναμε"

Οι δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο για την ήττα του Ολυμπιακού στην Λάρισα
Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, για την ήττα των "ερυθρολεύκων" την ΑΕΛ...

-Το σχόλιο του για την ήττα: «Πραγματικά είναι κάτι που δεν περιμέναμε. Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο με καλή αμυντική λειτουργία με επιθετικότητα στο αμυντικό του παιχνίδι. Είναι μία ήττα που δεν ξέρουμε αν μας άξιζε. Νομίζω ότι το 0-0 ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα με δεδομένη την εικόνα του παιχνιδιού. Δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος στο τελευταίο λεπτό. Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το δεύτερο ημίχρονο, αφού δεν καταφέραμε να κάνουμε τις φάσεις που θέλαμε και να απειλήσουμε όσο έπρεπε.»

-Πως εξηγεί το γεγονός ότι -παρότι χρησιμοποίησε δύο επιθετικούς- ο Ολυμπιακός δεν έκανε φάσεις για γκολ: «Δεν πιστεύω ότι ο αριθμός των τελικών προσπαθειών που δημιουργεί μία ομάδα εξαρτάται από τον αριθμό επιθετικών που χρησιμοποιεί. Στο προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε με δύο επιθετικούς και καταφέραμε και σκοράραμε. Σήμερα δεν το κάναμε. Πιστεύω ότι αυτό εξαρτάται από τη δυναμική που έχει μία ομάδα για να ανοίξει τον αντίπαλο και να δημιουργήσει φάσεις και να απειλήσει τον αντίπαλο. Δεν εξαρτάται όμως από τον αριθμό των επιθετικών που χρησιμοποιείς. Είναι ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε σήμερα και το οποίο θα πρέπει να αλλάξουμε. Όμως πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με τον αριθμό επιθετικών που χρησιμοποιείς σε ένα παιχνίδι.»

-Για τα τελευταία λεπτά του αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλά τοποθετημένος και μας δυσκόλεψε να βρούμε διαδρόμους και να δημιουργήσουμε το επιθετικό παιχνίδι που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο άμεσο και δυσκολευτήκαμε να κάνουμε φάσεις. Ο αντίπαλος είναι συνηθισμένος να παίζει με αντεπιθέσεις και να παίζει πιο άμεσο παιχνίδι. Έτσι καταλήξαμε να κάνουμε πολλά φάουλ για να ανακτήσουμε την μπάλα. Επίσης δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε τον αντίπαλο και να δημιουργήσουμε τις φάσεις που θέλαμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.