Header Ads

Header ADS

Αστέρας Τρίπολης - Παναρκαδικός 1-0

Φιλική νίκη με 1-0 για τον Αστέρα Τρίπολης επί του Παναρκαδικού στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"
Με σκόρερ τον Mazza στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του Παναρκαδικού με 1-0, σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Η ομάδα της Τρίπολης δημιούργησε πολλές καλές στιγμές, είχε καλή κυκλοφορία μπάλας και άσκησε πίεση ψηλά στον αντίπαλο. Μετά τις ευκαιρίες ήρθε το γκολ με σουτ του Pablo Mazza έξω από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας συνέχισε την προσπάθεια για δημιουργία παιχνιδιού τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα, ενώ οι Τσουκαλάς και Mazza έφτασαν κοντά στο γκολ.

Αστέρας Τρίπολης: Kosicky (61' Αθανασιάδης), Μπέρτος (73' Igor), Κουρμπέλης, Sefil (61' Iglesias), Γιαννούλης, Δημούτσος (73' Nico Fernandez), Τσουκαλάς, Fariña (45' Hamdani), Καλτσάς, Mazza, Gondo (61' Κώτσιρας).

Η αποστολή για Σπάρτη

Αύριο - Κυριακή (04/09, 17:30) ο Αστέρας θα βρεθεί στην Σπάρτη για φιλική αναμέτρηση με την τοπική ομάδα. Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Donnarumma, Αθανασιάδη, Iglesias, Igor, Κυριακόπουλο, Παπαγγελή, Hamdani, Chavez, Νάτση, Nico Ferandez, Κώτσιρα, Stanisavljevic, Assen, Μακροστέργιο, Γλέζο, Νικολακόπουλο, Συρεγγέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.