Header Ads

Header ADS

Αλέφαντος: "Έλα ρε με τον Μπακασέτα"

Η ανάλυση του Νίκου Αλέφαντου για την αναμέτρηση Γιβραλτάρ - Ελλάδα 1-4
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει και αναλύει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, την χθεσινοβραδινή εκτός έδρας νίκη της Εθνικής επί του Γιβραλτάρ, στην ιστοσελίδα Sportdog σε επιμέλεια του Θέμη Σινάνογλου...

Βλέπω πανηγύρια για την Εθνική επειδή έβαλε 4 γκολ... στον Αγροτικό Αστέρα! Σα να έβλεπα ομάδα χαμηλής κατηγορίας ήταν το Γιβραλτάρ, ερασιτέχνες είναι οι άνθρωποι, είναι η πιο αδύναμη εθνική που έχω δει. Όλοι πολλά γκολ τους ρίχνουν.

Η Εθνική μας είχε προβλήματα, τα δύο σέντερ μπακ δεν μπορούν να κατεβάσουν την μπάλα, ο Μανωλάς έχει το κακό χούι να κόβει με την ταχύτητά του αλλά μετά να δίνει την μπάλα στα 10 μέτρα και να περπατάει λες και... πάει βόλτα στο Σύνταγμα. Ο Παπασταθόπουλος τα ίδια. Δείτε ρε τώρα σέντερ μπακ όπως ο Χούμελς τι κάνουν.

Έχεις και δυο άτεχνα χαφ στον άξονα, Μανιάτης και Σάμαρης, άτεχνοι, και όχι γρήγοροι, με αποτέλεσμα να έχεις ένα άτεχνο τετράγωνο παικτών εκεί πίσω. Ο Σάμαρης που μου λέγανε για Μπενφίκα, είναι όπως τον έβλεπα στον Πανιώνιο, δεν έχει βελτίωση. Ο δε Τζαβέλας δεν έχει ταχύτητα να πλευροκοπήσει. Ο μόνος που ήταν καταπληκτικός ήταν ο Τοροσίδης, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ωραίες σέντρες και μπασίματα.

Το ευτύχημα είναι ότι ανέβηκε ο Φορτούνης, είναι πολύ σημαντικό και για την Εθνική και για τον Ολυμπιακό να ξαναβρεί τον εαυτό του. Διότι έχει ταχύτητα, ξέρει πολλή μπάλα, και έχει δύο καλά πόδια για το γκολ, βλέπει το γκολ. Και μου άρεσε αυτό που έκανε, ξεκίνησε με σπριντ ζητώντας την μπάλα από τον Μήτρογλου, όχι να την περιμένει στα πόδια. Φύγε βολίδα και ζήτα την μπάλα στο χώρο.

Ο Μπακασέτας, έλα ρε με τον Μπακασέτα, εγώ έβγαινα και σας τα έλεγα όταν έγραφαν ότι τον έκλεισε ο Ολυμπιακός. Τον έβλεπα στον Πανιώνιο και παρ' ότι έλεγαν ότι θα πάει στον Ολυμπιακό, εγώ σας έλεγα "αργός παίκτης". Και τι τον βάζουν εξτρέμ, ούτε στην ΑΕΚ μπορεί να παίξει εξτρέμ ούτε στην Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.