Header Ads

Header ADS

ΑΕΚ: Με στίχο του Ελύτη η πρεμιέρα

Μαζί με τον πρωτάθλημα ξεκινά και η μαθητική εξέδρα της ΑΕΚ με στίχο του Οδυσσέα Ελύτη
Στον αγώνα της Κυριακής της ΑΕΚ με την Ξάνθη (16:00) θα λειτουργήσει για πρώτη φορά εφέτος η μαθητική κερκίδα στην Θύρα 23 του ΟΑΚΑ, όπως έχει λειτουργήσει τα δύο προηγούμενα χρόνια στους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ. Σε κάθε αγώνα τα παιδιά, που έρχονται στο γήπεδο, στέλνουν μέσω ενός πανό που έχει αναρτηθεί στη θύρα, ένα κοινωνικό μήνυμα στους συνανθρώπους μας, το οποίο μεταδίδεται από τα ΜΜΕ.

Η πρεμιέρα της μαθητικής την Κυριακή θα γίνει με ένα στίχο του βραβευμένου με Νόμπελ Έλληνα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, «τρώγε την πρόοδο και με τα φλούδια και με τα κουκούτσια της» από το ποίημά του «Μαρία Νεφέλη», που δημοσιεύθηκε ένα χρόνο μετά την τιμητική του βράβευση από την Ακαδημία της Σουηδίας.

Και στον τρίτο χρόνο της λειτουργίας της η μαθητική κερκίδα στο ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών και Γυμνασίων σχολείων. Κάθε σχολείο μέσω του συνοδού μπορεί οργανωμένα να γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον για παρουσία στην μαθητική κερκίδα (τηλεφωνικά ή με email) και στην συνέχεια να αποστείλει τον συγκεκριμένο αριθμό των μαθητών και συνοδών, που επιθυμούν να προσέλθουν στο γήπεδο (απαραίτητα μαζί με το ΑΜΚΑ των μαθητών και το ΑΜΚΑ με τον αριθμό αστυνομικής ταυτότητας των συνοδών).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.