Header Ads

Header ADS

10 Most Beautiful Women in Golf 2016

Video με τις 10 πιο όμορφες αθλήτριες του golf για το 2016
«Το γκολφ είναι παιχνίδι ολλανδικής καταγωγής (όπου παιζόταν με την ονομασία κολφ) με μεγάλη διάδοση κυρίως στην Αγγλία και την Αμερική. Θεωρείται παιχνίδι της αριστοκρατίας περισσότερο κι από το τένις, επειδή αφενός απαιτεί πολύ χρόνο και αφετέρου τόσο ο εξοπλισμός για το παιχνίδι όσο και η διαμόρφωση των χώρων που αυτό διεξάγεται είναι αρκετά δαπανηρά.

Για ένα χτύπημα στο γκολφ γίνεται χρήση μυών στο έπακρο (κυρίως ανορθωτήρων και πλατιών ραχιαίων μυών κατά την περιστροφή), καταπονώντας τον ώμο και τον καρπό. Δυνατότεροι μύες των καρπών μπορούν να αποτρέψουν το "γύρισμα" των καρπών κατά την περιστροφή, ενώ δυνατότεροι ώμοι αυξάνουν τη δύναμη περιστροφής.

Αδύναμοι καρποί ενδέχεται προκαλέσουν καταπόνηση και τραυματισμό στον αγκώνα, ακόμη και στο λαιμό. (Όταν ένας μυς συστέλλεται, τραβάει εξίσου και τα δύο άκρα κι έτσι προκειμένου να υπάρχει κίνηση μονάχα στην μία άκρη ενός μυός, οι υπόλοιποι μύες κινούνται προκειμένου να σταθεροποιήσουν το κόκαλο στο οποίο το άλλο άκρο του μυός είναι δεμένο.)

Το Γκολφ είναι μια μοναδική άσκηση που μπορεί να σπάσει τις ισορροπίες του σώματος και απαιτεί ασκήσεις προκειμένου να διατηρούνται οι ισορροπίες των μυών»
, μας πληροφορεί η wikipedia. Στο κάτωθι βίντεο "παρελαύνουν" οι δέκα πιο όμορφες (σύμφωνα με την κρίση του δημιουργού του video) αθλήτριες του χώρου, οι:

1. Holly Sonders
2. Blair O’Neal
3. Kelly Rohrbach
4. Lexi Thompson
5. Bailey Mosier
6. Sadena Parks
7. Katherine Roberts
8. Alison Lee
9. Anna Cladakis
10. Debbie Doniger


1 σχόλιο:

  1. Ασχετο αλλα ενα αφιερωμα στο "Φαινομενο" επιβαλλεται εγινε 40 και ισως ο καλυτερος φορ απο το 90 μεχρι σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.