Header Ads

Header ADS

Τσόρι: "Αφιερώνω το γκολ στον πρόεδρο"

Οι δηλώσεις ο "Τσόρι" Ντομίνγκεζ για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Αρούκα
Διαβάστε τις δηλώσεις του Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Αρούκα...

-Αν πίστευε ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να φτάσει στην πρόκριση: «Ποτέ δεν πιστεύω πως κάποιος παίκτης μπορεί να κάνει κάτι μόνος του. Χρειάζεται προσπάθεια απ’ όλη την ομάδα όμως οποιοσδήποτε παίκτης στον πάγκο πρέπει να είναι πάντα έτοιμος για να μπορέσει να μπει και να βοηθήσει. Να δώσει ίσως και περισσότερη ταχύτητα στον αγώνα και αυτό είναι που προσπάθησα να κάνω. Ποτέ δεν είναι εύκολο να πετύχεις κάτι όταν οι συνθήκες είναι εναντίον σου σε ένα παιχνίδι δύσκολο. Σήμερα οι συνθήκες για εμάς ήταν δύσκολες, όμως χάρη στον Θεό τα κατάφερα.»

-Για το πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις: «Αυτό είναι το τίμημα του να βρίσκεσαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Τις δύσκολες στιγμές έχεις πάντα την υποχρέωση και την ευθύνη να ανταποκρίνεσαι στην απαίτηση της στιγμής και έχεις πάντα την υποχρέωση να το κάνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν είναι καλά για σένα.»

-Αν θέλει να αφιερώσει κάπου το γκολ που πέτυχε: «Καταρχήν, αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου, στην γυναίκα μου και τα παιδιά μου, γιατί εκείνοι είναι που ξέρουν καλύτερα απ’ όλους τι περνάμε μέσα στο σπίτι τους οι παίκτες. Επίσης, το αφιερώνω στον κόσμο, στους συμπαίκτες μου, όμως κυρίως πάνω απ’ όλα στον Πρόεδρό μας. Είναι εκεί και βάζει πάντα την πλάτη του για εμάς. Είναι πάντα δίπλα μας στις καλές και στις κακές στιγμές. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα πάντα υπεύθυνοι είναι οι ποδοσφαιριστές. Αυτή την στιγμή θέλω να αφιερώσω το γκολ αυτό στον πρόεδρο.»

-Αν η πρόκριση θα τους βοηθήσει να δουλέψουν περισσότερο και ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις: «Αν το πιστέψουμε πραγματικά, μπορούμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή και να δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό. Ναι μπορούμε να το κάνουμε. Τα πράγματα πάντα χρειάζονται δουλειά και υπομονή. Έχουμε αυτή τη στιγμή τον χρόνο για να μπορέσουμε να δουλέψουμε για κάποιες αλλαγές που χρειάζονται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.