Header Ads

Header ADS

Σπάρτη - Ατρόμητος 1-1 (φιλικό)

Φιλική ισοπαλία στην Σπάρτη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ατρόμητο
Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το σημερινό φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Ατρόμητος στην Σπάρτη με αντίπαλο την τοπική ομάδα που ανέβηκε φέτος στην Football League. Στο 6ο λεπτό κεφαλιά του Μπαστακού έφυγε ελάχιστα άουτ από την εστία του Κραββαρίτη, ενώ στο 22' ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε πάνω στην γραμμή την σέντρα του Μπουντόπουλου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό μετά από κόρνερ του Μπουντόπουλου και κεφαλιά του Γιαννίτση. Η ισοφάριση για τον Ατρόμητο ήρθε στο 51'. Από σέντρα του Κατράνη ο Λαζαρίδης (της Κ20) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Διαιτήτευσε ο Μπλάνας. Βοηθοί ο Σερεμέτης και ο Λάμνιας.

Σπάρτη: Κραββαρίτης, Σιόπης (87' Μπουτσικάρης), Παπαχρήστος(46' Παναγιώτου), Γιαννίτσης (81' Κοντοές), Γκαλίτσιος (46' Καρτσαμπάς), Μπανούσης, (80' Χάιδαρης), Βελίνης (56' Ηλιόπουλος), Οικονομόπουλος (46' Κατσίκης), Αναστασάκος (67' Γαρυφαλλόπουλος), Μπουντόπουλος (46' Αναστασόπουλος), Αρσενίεβιτς (75' Σινγκ).

Ατρόμητος: Ν. Παπαδόπουλος, Φυτανίδης (46' Κοντοές), Παπαδόπουλος Δ (58' Τσατσόπουλος), Ζησόπουλος, Ντιγκινί, (58' Λημνιός), Κεϊτά (58' Μπίτολο), Βασιλείου (67' Λε Ταλέκ), Μπαστακός (46' Κιβρακίδης), Λαζαρίδης, (71' Νάτσος), Κατράνης, Γκουγκούδης (46' Γροντής).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.