Header Ads

Header ADS

Σεμινάρια προεπιλογής αξιωματούχων διαιτησίας

Ξεκίνησαν προχθές τα σεμινάρια προεπιλογής αξιωματούχων διαιτησίας αγωνιστικής περιόδου 2016-17
Άρχισαν προχθές - Δευτέρα (Αυγούστου) τα σεμινάρια προεπιλογής αξιωματούχων διαιτησίας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 σε ξενοδοχείο της Αθήνας, τα οποία θα ολοκληρωθούν στο τέλος του μήνα για όλες τις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Όπως έχει διευκρινιστεί από την ΚΕΔ / ΕΠΟ, λόγω των αλλαγών των κανόνων, που έχουν αποφασιστεί στην 130η Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου (Τhe International Football Association Board) οι εξεταζόμενοι, δεν θα κληθούν στο πλαίσιο των γραπτών εξετάσεων να απαντήσουν σε ερωτήσεις, που αφορούν αυτές τις αλλαγές.

Κρίθηκε αναγκαίο και δίκαιο ότι οι εξεταζόμενοι δεν μπορούν να απαντήσουν σε ύλη που δεν έχει διδαχθεί. Για τον λόγο αυτό ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Διαιτησίας Κύρος Βασάρας έχει επιμεληθεί της δημιουργίας εκπαιδευτικού υλικού και ηλεκτρονικών παρουσιάσεων για την καλύτερη εκπαίδευση όλων των αξιωματούχων, στο πλαίσιο των σεμιναρίων.

Ήδη από την πρώτη ημέρα των σεμιναρίων συζητήθηκαν οι απορίες και απαντήθηκαν οι ερωτήσεις των συμμετεχόντων, σχετικά με τις αλλαγές των κανόνων. Επιπλέον, η διαδικασία της εξέτασης μέσω video tests και της προβολής video αγώνα για την σύνταξη έκθεσης έγιναν λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τα νέα δεδομένα, από τη στιγμή που έγινε κατανοητή η διδασκαλία των νέων κανόνων.

Τα σεμινάρια συνεχίζονται με την συμμετοχή αξιωματούχων β' κατηγορίας, οι οποίοι επιπροσθέτως πρόκειται να περάσουν από αγωνιστικές διαδικασίες (νέο test FIFA).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.