Ρινάλντι: "Να αποδείξω την αξία μου"

5/8/16

Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του Λαουτάρο Ρινάλντι ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
Ο Λαουτάρο Ρινάλντι υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και λίγα λεπτά αργότερα μίλησε για το νέο σταθμό στην καριέρα του. Ιδού τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού ο Αργεντινός επιθετικός...

Γιατί επέλεξες τον Παναθηναϊκό; «Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία. Γνώριζα που έρχομαι και από τις επιλογές που είχα, διάλεξα αυτή ακριβώς γιατί πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με πιθανότητες να κατακτήσει τίτλους και νίκες αλλά και γιατί έχει πολύ κόσμο που την ακολουθεί.»

Θεωρείς ότι θα είναι δύσκολο για σένα να προσαρμοστείς δεδομένου ότι θα παίξεις για πρώτη φορά στην Ευρώπη; «Όντως δεν είχα φύγει έως τώρα από την Αργεντινή. Έρχομαι να παίξω στην Ευρώπη με πολλές προσδοκίες. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτό που πάω να κάνω. Εμπιστεύομαι πολύ τις συνθήκες που θα δουλέψω γιατί το κλαμπ μου προσφέρει τα πάντα προκειμένου να είμαι ήρεμος και να δουλεύω με άνεση. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να αποδείξω την αξία μου στο γήπεδο.»

Ποιος είναι ο στόχος σου με τον Παναθηναϊκό; «Προτιμώ να μην πω πολλά από πριν και να αποδείξω στο γήπεδο τι μπορώ να κάνω. Να αποδείξω με τα γκολ μου την αξία μου και να δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα ώστε να με αγαπήσει και ο κόσμος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...