Header Ads

Header ADS

Ράντι: "Μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ"

Οι πρώτες δηλώσεις του Ίμπαν Ράντι ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ
O 28χρονος μεσοεπιθετικός Ίμπαν Ράντι, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος από το πρότζεκτ, που του παρουσίασαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, στην συμφωνία μαζί του, η οποία είναι για δυο χρόνια...

«Βλέπω ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ, θέλουν να φέρουν ξανά την ομάδα στην super league και για το λόγο αυτό, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση που μου έκαναν. Έπαιζα στην Α' κατηγορία της Κύπρου και θέλω με τον ΟΦΗ να αγωνιστώ στην super league Ελλάδος. Για αυτό τον λόγο ήρθα» ανέφερε στις δηλώσεις ο εξτρέμ που έχει καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα, αλλά διαθέτει Ισπανική υπηκοότητα.

Όπως είπε ο Ράντι: «ξέρω τα πάντα για τον ΟΦΗ. Επαιξα στην Ελλάδα καιν ξέρω ότι είναι απο τις πιο ιστορικές ομάδες, με ένα φανταστικό γήπεδο και ένα υπέροχο κόσμο. Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της ομάδας αυτής.»

Για το πρωτάθλημα της Football league, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά, ανέφερε ότι: «είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και θέλει προσοχή. Ειδικά τα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες, θέλουν πολύ προσοχή. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να είναι σοβαρός σε όλα τα παιχνίδια. Απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Έτσι θα τα καταφέρουμε.»

Τέλος για την εμπειρία στο πρωτάθλημα της Κύπρου, όπου αγωνίστηκε στον Άρη Λεμεσού, τόνισε πως: «ήταν μια καλή εμπειρία για μένα, όμως μου αρέσει πολύ και το Ελληνικό πρωτάθλημα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.