Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Πληροφορίες για τους φιλάθλους

Πληροφορίες για τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων στον αγώνα εναντίον του Άγιαξ, ενημερώνει:

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:00 και παρακαλούνται όσοι έχουν την δυνατότητα να φροντίσουν να εισέλθουν εγκαίρως για την αποφυγή συνωστισμού.

Οι θύρες εισόδου VIP, όπως και η κεντρική είσοδος των θυρών 1-2-3 θα παραμείνουν κλειστές την ώρα της άφιξης των αποστολών (19:50-20:10).

Όλος ο χώρος πάρκινγκ μπροστά από τις θύρες 1-2-3 είναι δεσμευμένος για ανάγκες της UEFA, καθώς και για λόγους ασφαλείας. Για τους κατόχους κάρτας ελεύθερης στάθμευσης θα χρησιμοποιηθεί το σχολείο απέναντι από το γήπεδο. Κανένα αυτοκίνητο δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Δεδομένου πως τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, δεν θα υπάρχει πώληση από τα εκδοτήρια. Το κεντρικό εκδοτήριο μπροστά από την μπουτίκ, θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους που έχουν κάνει κράτηση εισιτηρίου μέσω ίντερνετ, ενώ θα λειτουργεί και ο ειδικός χώρος παραλαβής προσκλήσεων, εισιτηρίων που έχουν εκδοθεί από το ίντερνετ και για την επίλυση προβλημάτων στην επικύρωση εισιτηρίων. Για τις συναλλαγές αυτές είναι απαραίτητη η επίδειξη αποδεικτικού ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.