Header Ads

Header ADS

Ο Λιάνι στο Ντιναμό Τιφλίδας - ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές της αναμέτρησης Ντιναμό Τιφλίδας - ΠΑΟΚ
Ο Ισραηλινός Λιάνι ορίστηκε από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας, για τα Play Off του Europa League, στην Γεωργία. Ο Λιάνι γεννήθηκε στο Ισραήλ στις 24 Μαΐου του 1977 και κατάφερε να γίνει διεθνής το 2010, ξεκινώντας από διεθνή φιλικά, αλλά και αγώνες μικρών εθνικών ομάδων.

Την πρώτη αναμέτρηση του για το Europa League, την έδωσε το καλοκαίρι του 2011, σφυρίζοντας το Κεσκμέτι - Ακτόμπε για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, ενώ την ίδια χρονιά ορίστηκε και σε παιχνίδι ομίλων, με την Σάλτσμπουργκ να επικρατεί εντός έδρας της Παρί Σεν Ζερμέν με 2-0. Μία σεζόν αργότερα διηύθυνε και αγώνες για τον 2ο και 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Λιάνι έχει ξανασφυρίξει αγώνα Ελληνικής ομάδας, καθώς ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Σάλκε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", όπου οι Αρκάδες ηττήθηκαν με 0-4, για το Europa League της περασμένης σεζόν, στην οποία ο Ισραηλινός σφύριξε και το Ντόρτμουντ - Κράσνονταρ, παιχνίδι για τον όμιλο στον οποίο συμμετείχε ο ΠΑΟΚ.

Βοηθοί του στο Boris Paichadze Dinamo Arena θα είναι οι συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ελίας Μπιτόν - Νισάν Νταβίντι, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Μενάς Μασιά. Παρατηρητής της UEFA θα είναι ο Γερμανός, Γκιότζ Μπέντερ, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Βούλγαρος Ίτσκο Λόζεβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.