Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Έτοιμοι για την πρόκληση"

26/8/16

Οι δηλώσεις του διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα, για την κλήρωση στο Europa League
Άγιαξ, Σταντάρ Λιέγης και Θέλτα Βίγκο θα είναι οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον έβδομο όμιλο του Europa League, όπως προέκυψε μετά από την σημερινή κλήρωση που έγινε στο Μονακό. Αναφερόμενος στην κλήρωση ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα, δήλωσε στο επίσημο site της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Νομίζω ότι ήταν μια καλή κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, αν και όχι τόσο εύκολη. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε την νοοτροπία και την αγωνιστικότητα που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδι και τώρα που μπήκαμε στους ομίλους του Europa League. Πρέπει να συνεχίσουμε την ίδια σκληρή δουλειά και να βγάλουμε το καλό πρόσωπο του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχει κάποια ομάδα που είναι το μεγάλο φαβορί. Όλοι ξεκινούν από το μηδέν και αν δεν παίξεις καλά, δεν μετράει το όνομα που ενδεχομένως να φέρεις. Το σημαντικό για εμάς είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Δεν θα είναι εύκολο, όταν παίζεις στην Ευρώπη το επίπεδο είναι ακόμα πιο υψηλό και πρέπει να είσαι ικανός για να ανταποκριθείς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...