Header Ads

Header ADS

Beşiktaş - Ολυμπιακός 1-0 (videos)

Τα στιγμιότυπα της φιλικής ήττας του Ολυμπιακού από την Beşiktaş με 1-0
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από την Μπεσίκτας σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη. Οι "ερυθρόλευκοι" παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το πρόσφατο επίσημο ματς στο Ισραήλ.

Ο Ολυμπιακός είχε στο αρχικό του σχήμα τους ταλαντούχους Βούρο, Μανθάτη και Ρέτσο από την ακαδημία, ενώ κάτω από τα δοκάρια ήταν και ο νεοαποκτηθείς (από την Γιουβέντους) τερματοφύλακας, Λεάλι. Στις αρχικές επιλογές του Σάντσεθ ήταν και ο Ζντιέλαρ ο οποίος, λίγο πριν από το τέλος, έδωσε τη θέση του σ’ έναν ακόμη νεαρό της ακαδημίας, τον Ανδρούτσο.

Ο αγώνας απέναντι στους πρωταθλητές Τουρκίας κρίθηκε σ’ ένα δίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 58ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Σισμάνογλου και αμέσως μετά ο Πάρντο βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Μπεσίκτας αλλά το αριστερό πλασέ του αποκρούστηκε και η ισοφάριση δεν ήρθε. Όπως δεν ήρθε και λίγο πριν από το φινάλε σε δεξί σουτ του Ιντέγε.

Αναμέτρηση: Μπεσίκτας - Ολυμπιακός 1-0
Σκόρερ: Σισμάνογλου (58')
Κίτρινες: - / Καμπιάσο (64'), Τσιμίκας (91')
Κόκκινες: - / -
Δοκάρια: - / -

Διοργάνωση: Διεθνές φιλικό
Ημερομηνία: Κυριακή 07/08/2016
Ώρα έναρξης: 20:00 (Ελλάδος)
Γήπεδο: "Vodafone Arena"

Μπεσίκτας (Σενιόλ Γκιουνές): Μπόικο (46' Φαμπρίτσιο), Μπεκ (93' Πεκτεμέκ), Μαρσέλο, Νέσιπ, Τόσιτς, Χάτσινσον, Αρσλάν (82' Ροδόλφο), Όγκουζχαν (46' Κουαρέσμα), Φράι (61' Αράς), Σαχάν (46' Αντριάνο), Τοσούν (46' Σισμάνογλου).

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Λεάλι, Μποτία (46' Ντα Κόστα), Ρέτσος, Βούρος, Ντε Λα Μπέγια (62' Τσιμίκας), Μιλιβόγεβιτς (46' Καμπιάσο), Ζντιέλαρ (78' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (71' Φορτούνης), Μανθάτης (63' Ιντέγε), Πάρντο, Σεμπά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.