Header Ads

Header ADS

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-1 (video)

Φιλική εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου με 1-0
Ένα εντελώς διαφορετικό ματς εκτυλίχθηκε στο Περιστέρι, σε σχέση με το φιλικό της Τούμπας με την Βέροια. Ο Ατρόμητος έδωσε πιο σκληρό τόνο στο παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες και μαρκαρίσματα, με τον ΠΑΟΚ να βγαίνει νικητής στα περισσότερα, δείχνοντας ότι δεν τον τρομάζει το πιο.. physical game. Το τελικό 0-1 ήρθε μετά από ένα καλό πρώτο ημίχρονο με ρυθμό και ένα πιο "κλειστό" δεύτερο, με μία έμπνευση του Κλάους.

Στο 86ο λεπτό, είδε τον Παπαδόπουλο εκτός εστίας και τον πλάσαρε εύστοχα από τα 45 μέτρα. Θύμα του δυνατού παιχνιδιού ο Γκόικο Τσίμιροτ που αποκόμισε μια πληγή στον αχίλλειο τένοντα και αντικαταστάθηκε νωρίς, χωρίς η κατάστασή του να προκαλεί ανησυχία. Αντίστοιχα με χτυπήματα αποχώρησαν από το ματς Κουλούρης και Μυστακίδης, ενώ αρκετές φορές παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες σε παίκτες.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ (46' Παπαδόπουλος), Μπιτόλο (46' Κατράνης), Μπάγκα (72' Κεϊτά), Βασιλείου (80' Νάτσος), Ούμπιδες, Λημνιός (72' Δ. Παπαδόπουλος), Λε Ταλέκ (65' Μπαστακός), Φυτανίδης (65' Ζησόπουλος), Κυβρακίδης (65' Γκουγκούδης), Λαζαρίδης (65' Κοντοές), Γροντής (72' Μπρίτο).

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Μάτος, Κρέσπο (79′ Πούγγουρας), Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Τσίμιροτ (39' Ματθαίου), Κάνιας, Πέλκας (79' Δημητριάδης), Κάμπος, Μυστακίδης (59' Κοροβέσης), Κουλούρης (59' Αθανασιάδης).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.