Header Ads

Header ADS

ΑΕΛ - Ξάνθη 1-2 (φιλικό)

Φιλική νίκη της Ξάνθης στο AEL FC Arena με 2-1 επί της Λάρισας
Νικηφόρο ήταν το 6ο φιλικό προετοιμασίας της Ξάνθης στο παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στο «AEL FC Arena». Η Λάρισα άνοιξε το σκορ με τον Βαρέλα στο ξεκίνημα (8') με πέναλτι κάνοντας το 1-0, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να ανεβάζουν ρυθμούς στο 2ο ημίχρονο ανατρέποντας το σκορ (65' Νιέτο πέναλτι, 76' Γιουνές), ενώ είχαν και δοκάρι με τον Λισγάρα προς το τέλος.

Αυτή ήταν η 3η νίκη στα έξι φιλικά προετοιμασίας της Ξάνθη (0-1 την Πιρίν, 2-0 τον Πλατανιά, 1-2 την Λάρισα) που είχε δύο ισοπαλίες με την Βέροια (1-1, 0-0) και την μοναδική ήττα από την Μοντάνα (2-1). Τελευταίο φιλικό για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αυτό του ερχόμενου Σαββάτου στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τίκας (Διπλάρης - Παπαδημητρίου) και 4ος διαιτητής ο Τσιτσανούδης.

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης) α' μέρος: Ντεγκρά, Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Γκόλιας, Φατιόν, Ουρτάδο, Ντέλετιτς, Βαρέλα, Ναζλίδης.

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης) β' μέρος: Καβουσάκης, Ρέντζας, Μονιάκης, Σουλιώτης, Φάρκας, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Καπός, Μασούρας, Μαρουκάκης.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης (71' Παπαγεωργίου), Φλίσκας 71' Λισγάρας), Καρασαλίδης (71' Σβάρνας), Γουάλας (71' Κολλαράς), Καμαρά (71' Ντε Λούκας), Βασιλακάκης (71' Λουσέρο), Σολτάνι (68' Τριάδης), Νιέτο (71' Κώστας), Ορφανίδης (71' Μελισσόπουλος), Ράνος (71' Γιουνές).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.