Βέροια: Βοσνιάδης αντί Ελευθερόπουλου

9/7/16

Βέροια: Βοσνιάδης αντί Ελευθερόπουλου
Η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε σήμερα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη. Η οριστική συμφωνία με τον 55χρονο προπονητή επήλθε μετά τη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης. Ο Αλέκος Βοσνιάδης, που γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1961, ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πολλά χρόνια στον Αχιλλέα Τριανδρίας (ομάδα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) από όπου ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα.

Στην συνέχεια εργάστηκε με επιτυχία στον Ορφέα Σουρωτής (άνοδος στην Δ' Εθνική), στο Πολύκαστρο (άνοδος στην Γ' Εθνική), στον Θερμαϊκό Θέρμης, στον Εορδαϊκό, στην Αναγέννηση Επανομής (άνοδος στην Football League τη σεζόν 2010-2011), στον Απόλλωνα Σμύρνης (άνοδος στην Super league την σεζόν 2012-2013), στην Νίκη Βόλου (άνοδος στην Super league την σεζόν 2013-2014).

Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 επέστρεψε στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε βρίσκονταν στην τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας, με την οποία πρόσθεσε στο βιογραφικό του μια ακόμη άνοδο στην Super league. Συνεργάτες του Αλέκου Βοσνιάδη στο τεχνικό επιτελείο της Βέροιας θα είναι ο Κωνσταντίνος Βελιτζέλος (βοηθός προπονητή) και ο Ηλίας Παπαθανασίου (γυμναστής).

Εν' τω μεταξύ, χθες η Βέροια ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με το προηγούμενο προπονητικό δίδυμο των Ελευθερόπουλου - Βενετίδη: «Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο, καθώς και τον συνεργάτη του Στέλιο Βενετίδη. Η ΠΑΕ Βέροια τους ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...