Header Ads

Header ADS

Τβέντε - ΠΑΟΚ 0-2 (video)

Τβέντε - ΠΑΟΚ 0-2 (φιλικό)
Επιστροφή στις "φιλικές" νίκες και στις πειστικές εμφανίσεις για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 2-0 της Τβέντε. Το πρώτο ημίχρονο είχε ένα δοκάρι του Τζαβέλλα, ένα χαμένο τετ α τετ του Κρέσπο, κάποια μακρινά σουτ από Κάμπος και Ροντρίγκες, αλλά όχι σκορ. Η επανάληψη είχε περισσότερο... θέμα!

Ο Κάμπος έχασε τρεις καλές ευκαιρίες εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα και το σουτ του, οι πτέρυγες τροφοδότησαν την περιοχή αλλά το γκολ μπήκε σχετικά αργά. Ο Σάκχοφ εκμεταλλεύτηκε την ωραία συνεργασία Μπίσεσβαρ - Μάτος και την ασίστ του τελευταίου για να σκοράρει με ψαλίδι το 1-0 (77'). Ο Κάμπος, με κίνηση ανάμεσα στα στόπερ, έδωσε επιλογή στον Μπίσεσβαρ να του περάσει ωραία κάθετη και να πλασάρει εύστοχα και όμορφα για το 2-0 (81').

Τβέντε: Μάρσμαν, Αντερσεν (46' Κατσικάς), Ζίεχ (62' Τζορτζ), Γιάνσεν (62' Στένζελ), Έντε (46' Μπόρβεν), Βαν Ντερ Λέλι, Σμιντ (62' Ντα Κρουζ), Βαν Ντερ Χέιντεν (62' Χόλσερ), Όοστερβικ, Μοκότχο, Θέσερ (46' Μπιέν).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος (81' Κίτσιου), Τζαβέλλας, Κρέσπο (70' Μαλεζάς), Λέοβατς, Χαρίσης (46' Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ (82' Κοροβέσης), Σάκχοφ (81' Τζιόλης), Ροντρίγκες (66' Ζάιρο), Κάμπος, Αθανασιάδης (70' Κουλούρης).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.