Header Ads

Header ADS

Στον Ατρόμητο ο Παπαδόπουλος

Στον Ατρόμητο ο Παπαδόπουλος
Η ΠΑΕ Ατρόμητος απέκτησε τον ποδοσφαιριστή Νίκο Παπαδόπουλο. Ο 26χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε χθες στα γραφεία της ομάδας του Περιστερίου και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας (atromitosfc.gr):

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Ο Ατρόμητος ξεχωρίζει για την οργάνωσή του και τις συνθήκες που προσφέρει στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Έχει ένα προπονητή που τον σέβεται όλη η Ελλάδα για όσα έχει πετύχει ως ποδοσφαιριστής, αλλά στο μικρό διάστημα ως προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο, που έδειξε πόσο με θέλει από την πρώτη στιγμή και τον προπονητή κ. ΤραΪανό Δέλλα για την εμπιστοσύνη του. Στόχος μου είναι ένας: να καθιερωθώ και να παίξω στον Ατρόμητο. Στόχοι μας είναι η πεντάδα και η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Ατρόμητο που με αντιπροσωπεύει και ιδεολογικά.»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος (γεννήθηκε στις 11/04/90) φόρεσε πρώτη φορά γάντια στον Παμπατραϊκό και σε ηλικία 15 ετών πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Δύο χρόνια αργότερα δόθηκε δανεικός στην Μαρκό, επέστρεψε στην Κ20 του Ολυμπιακού και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο την σεζόν 2010-11. Την περίοδο 2012-13 αποκτήθηκε από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, ενώ την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.