Header Ads

Header ADS

Στην Κέρκυρα ο Rogério Thuram

Στην Κέρκυρα ο Ροζέριο Τουράμ
Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα δημοσιοποίησε χθες την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, Ροζέριο Τουράμ. Ο 25χρονος (γεννήθηκε 01/02/1991) Νοτιοαμερικανός επιθετικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

Ο Τουράμ αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μόντε Αζούλ, με την ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα να κρατάει option αγοράς του ποδοσφαιριστή, εφόσον αυτός ικανοποιήσει με την απόδοσή του. Ο Ροζέριο Τουράμ αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στην Κύπρο, αρχικά με τον Άρη Λεμεσού (2013-14) κι εν συνεχεία με τον Απόλλωνα Λεμεσού (2014-15 και 2015-16).

Με τον Άρη σκόραρε 15 φορές σε 31 ματς πρωταθλήματος, ενώ με τον Απόλλωνα είχε την ευκαιρία να παίξει στο UEFA Europa League, αλλά και να στεφθεί Κυπελλούχος Κύπρου. Ο Ροζέριο Τουράμ θα μεταβεί άμεσα -μαζί με τον Ντουαλά- στην Νάουσα και θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα, η οποία πραγματοποιεί ήδη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο προπονητικό κέντρο στα Τρία-Πέντε Πηγάδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.