Header Ads

Header ADS

Στεάουα - ΠΑΟΚ 4-3 (φιλικό)

Στεάουα - ΠΑΟΚ 4-3 (φιλικό)
Αρκετά θετικά, αλλά και αρκετά αρνητικά συμπεράσματα κυρίως για την ανασταλτική λειτουργία για τον ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Στεάουα Βουκουρεστίου, από την οποία ο "δικέφαλος" ηττήθηκε με 4-3.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά με γκολ στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Κουλούρη από φάουλ του Πέλκα κι έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ζάιρο και μια κεφαλιά του Τζιόλη για να προηγηθεί με δύο τέρματα. Η Στεάουα ισοφάρισε με κόρνερ και στην συνέχεια βρέθηκε να χάνει με 3-1 μετά από αυτογκόλ και ένα απευθείας φάουλ του Ροντρίγκες.

Ο ΠΑΟΚ με τον αέρα του σκορ πήρε πάλι τα ηνία, όμως δέχθηκε 3 "κρύα" γκολ σε 8 λεπτά! Στην επανάληψη το ματς έγινε περισσότερο "σφιχτό", χωρίς πολλές φάσεις αλλά τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός που έψαξε πιο ορθολογικά την ισοφάριση και είχε τις ευκαιρίες με τον Πέλκα, τον Μυστακίδη και τον Κάμπος, ενώ οι Ρουμάνοι δοκίμασαν με μακρινά σουτ ανεπιτυχώς να απειλήσουν τον Γλύκο.

Ο ΠΑΟΚ έχει δυο ακόμη φιλικά πριν τον επίσημο Ευρωπαϊκό του αγώνα, στα οποία θα δοθεί η ευκαιρία στην ομάδα να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Βελλίδης (46′ Γλύκος), Κίτσιου (46′ Μάτος), Μαλεζάς (59′ Τζαβέλλας), Κρέσπο (59 Χατζηισαΐας), Γιαννούλης (46′ Λέοβατς), Χαρίσης (70′ Σάκχοφ), Τζιόλης (59′ Τσίμιροτ), Πέλκας (59′ Περέιρα), Ροντρίγκες (70′ Μυστακίδης), Ζάιρο (46′ Κάμπος), Κουλούρης (59′ Αθανασιάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.