Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Ποδαρικό με το δεξί...

ΠΑΟΚ: Ποδαρικό με το δεξί...
Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της φετινής σεζόν επικράτησε με 14-0 της Σιλβόλντε και ξεκίνησε με νίκη τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Ο Βλάνταν Ίβιτς χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές και παρέταξε μία 11άδα σε κάθε ημίχρονο, παρατάσσοντας την ομάδα με 4-3-3 στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός αγώνα έμειναν οι Γλύκος και Βελλίδης, προκειμένου να πάρουν λεπτά οι δύο νεαρότεροι τερματοφύλακες, οι νεοαποκτηθέντες Τζάλμα Κάμπος και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και οι Τζαβέλλας, Τζιόλης και Κωνσταντινίδης, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε πολύ γρήγορα να πάρει προβάδισμα με τον Κουλούρη, ο οποίος έστειλε την μπάλα με το στήθος στα αντίπαλα δίχτυα μετά από σέντρα του Λέοβατς. Στο 6ο λεπτό ο Περέιρα μετά από βολέ του Μελίσσα βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε για το 2-0. Ο Λέοβατς έφταιξε και το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ, όταν με σέντρα βρήκε τον νεαρό άσο, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Στο 26' ήταν η σειρά του Σάκχοφ να νικήσει τον τερματοφύλακα της Σιλβόλντε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Περέιρα, ο οποίος τέσσερα λεπτά έκανε το 5-0 μετά από ασίστ του Ροντρίγκες. Ο Αργεντινός επιθετικός στο 33' ολοκλήρωσε το χατ τρικ του με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ροντρίγκες. Το σκορ του πρώτου μέρους έκλεισε ο Κουλούρης με όμορφη ατομική ενέργεια και άψογο πλασέ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ίβιτς άλλαξε όλη την 11άδα του και οι νεοεισελθέντες το πιάσανε από εκεί που το αφήσανε οι προκάτοχοί τους. Την αρχή έκανε ο Πέλκας στο 56' με πλασέ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ζάιρο έστρωσε στον Κλάους για να γίνει από κοντά το 0-9. Στο 64' ο Ζάιρο απέφυγε δύο αμυντικούς και γύρισε στον Πέλκα, που με κεφαλιά έκανε ανέβασε κι άλλο την διαφορά.

Μετά από δύο λεπτά ο Αθανασιάδης με ωραία λόμπα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και στην συνέχεια ανέλαβε ο νεαρός Δημητριάδης, που με δύο ωραία τελειώματα στο 74' και το 88' έκανε το 13-0. Το επίλογο έβαλε ο Κλάους με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβείας του Μάτος.

Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ θα δώσει το δεύτερο του φιλικό στην Ολλανδία το προσεχές Σάββατο (09/07) κόντρα στις Κλαμπ Μπριζ στις 19:00 ώρα Ελλάδας. Οι συνθέσεις του "δικεφάλου" στο σημερινό φιλικό...

Πρώτο ημίχρονο: Μελίσσας, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Λέοβατς, Χαρίσης, Σάκχοφ, Περέιρα, Ροντρίγκες, Κουλούρης, Κοροβέσης.

Δεύτερο ημίχρονο: Σιαμπάνης, Μάτος, Μαλεζάς, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Πέλκας, Δημητριάδης, Τσίμιροτ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.