Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Διαπιστεύσεις περιόδου 2016-17

ΠΑΟΚ: Διαπιστεύσεις περιόδου 2016-17
Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ (δημοσιογράφοι και φωτογράφοι), που επιθυμούν μόνιμη διαπίστευση για τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2016-17, καλούνται να κατεβάσουν στον υπολογιστή τους, να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα αίτησης διαπίστευσης και να την αποστείλουν στο γραφείο τύπου της ΠΑΕ (είτε επισυνάπτοντάς την με τα απαραίτητα δικαιολογητικά με email στο pressoffice@paokfc.gr είτε μέσω FAX στο +30 2310 951000) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου που επιθυμούν να εργαστούν σε συγκεκριμένους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ παρακαλούνται να αποστέλλουν τα αιτήματά τους από την προηγούμενη Τετάρτη (12.00) για τα ματς που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο και το αργότερο μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή (12.00) για τα ματς που γίνονται μεσοβδόμαδα συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα αίτησης διαπίστευσης (στο ίδιο το έγγραφο κάνετε κλικ στο σημείο όπου γράφει «ΑΠΟΣΤΟΛΗ») για την εκάστοτε αναμέτρηση και αποστέλλοντάς την συμπληρωμένη στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ με email στο pressoffice@paokfc.gr ή μέσω FAX (2310 951000).

Τα αιτήματα που αποστέλλονται μετά την προθεσμία υποβολής δεν θα γίνονται δεκτά. Αποθηκεύστε τη φόρμα διαπίστευσης, συμπληρώστε την και στείλτε την είτε μέσω e-mail είτε μέσω φαξ. Η διαπίστευση είναι αυστηρά προσωπική και δεν μεταβιβάζεται.

Προσδιορίζει τις ζώνες στις οποίες έχει πρόσβαση και στις οποίες μπορεί να κινείται και να εργάζεται ο διαπιστευμένος (δημοσιογραφικά θεωρεία, αίθουσα Τύπου, μικτή ζώνη, αγωνιστικός χώρος για τους φωτογράφους κλπ), ενώ δείχνει επίσης ότι έχει περάσει τους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας και κατ’ επέκταση διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Η έγκριση των αιτημάτων μόνιμης ή ημερήσιας διαπίστευσης, ανάλογα πάντα με τη διαθεσιμότητα των θέσεων στα δημοσιογραφικά θεωρεία, εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του ΠΑΟΚ που σε συνεργασία με τα αρμόδια θεσμικά όργανα, τη διοργανώτρια αρχή και τις αναγνωρισμένες δημοσιογραφικές Ενώσεις θα διασφαλίσει πως στις θέσεις των ΜΜΕ θα βρίσκονται μόνο επαγγελματίες ή μαθητευόμενοι δημοσιογράφοι.

Ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας για λόγους ασφαλείας μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή εντός γηπέδου, οπότε οι διαπιστευμένοι καλούνται να έχουν μαζί τους και κάποιο αποδεικτικό έγγραφο (δημοσιογραφική ή αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κλπ.). Οι κατηγορίες των διαπιστεύσεων για τα ΜΜΕ είναι:

Ημερήσιος, εβδομαδιαίος, περιοδικός, ηλεκτρονικός Τύπος και ραδιοφωνικοί σταθμοί (PRE)

Φωτογράφοι (PHO)

Τηλεοπτικοί σταθμοί με δικαιώματα μετάδοσης - Rights Holders (RTV)

Τηλεοπτικοί σταθμοί χωρίς δικαιώματα μετάδοσης (NRH)

Αναγνωρισμένες δημοσιογραφικές ενώσεις - ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΑ κλπ (UNI)

Οι διαπιστευμένοι εκπρόσωποι του Τύπου μπορούν να παρακολουθήσουν τις εντός έδρας ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των δημοσιογραφικών θεωρείων, ενώ αν έχουν εξασφαλίσει την κατάλληλη διαβάθμιση μπορούν να έχουν πρόσβαση στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου, στη μικτή ζώνη και στο κέντρο Τύπου.

Για τα μέσα που δεν έχουν δικαιώματα μετάδοσης επιτρέπεται η είσοδος στα δημοσιογραφικά θεωρεία και στους υπόλοιπους χώρους, ωστόσο ισχύουν συγκεκριμένοι περιορισμοί που αν δεν τηρηθούν μπορεί να οδηγήσουν σε ανάκληση/ακύρωση της διαπίστευσης. Συγκεκριμένα:

Οι κάρτες ελευθέρας εισόδου στα ελληνικά γήπεδα (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ και ΠΣΑΤ περιόδου 2016-2017) ΙΣΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και στο ΚΥΠΕΛΛΟ, ανάλογα πάντα με τη διαθεσιμότητα των θέσεων στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Στις θέσεις των δημοσιογραφικών έχουν προβλεφθεί οι θέσεις που αντιστοιχούν σε κάθε μέσο, θέσεις για τους δημοσιογράφους που ακολουθούν την αντίπαλη ομάδα, καθώς επίσης και κάποιες θέσεις για μέλη των αναγνωρισμένων δημοσιογραφικών ενώσεων.

Εκπρόθεσμα αιτήματα διαπίστευσης δεν θα γίνονται δεκτά.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η λήψη βίντεο από τους αγώνες. Η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών για βιντεοσκόπηση (κάμερα, φωτογραφική μηχανή, «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές ταμπλέτες κλπ.) επιτρέπεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στη μικτή ζώνη και στην αίθουσα Τύπου.

Επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο τις ημέρες που δεν διεξάγονται αγώνες για τηλεοπτικά συνεργεία, από τη στιγμή που έχει ληφθεί η σχετική άδεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να διασφαλιστεί η διαθεσιμότητα του απαραίτητου προσωπικού καθώς επίσης και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των επισκεπτών.

Η είσοδος των φωτορεπόρτερ θα γίνεται από τη θύρα 2 με την επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας ή της διαπίστευσης.

Κάθε διαπίστευση αποτελεί ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μπορεί να ανακληθεί/ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή αν διαπιστωθεί θέμα ασφάλειας σε οποιονδήποτε χώρο εντός του γηπέδου ή/και αν παραβιαστούν οι παραπάνω όροι χρήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.