Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ - Club Brugge 2-0 (φιλικό)

ΠΑΟΚ - Club Brugge 2-0 (φιλικό)
Ο ΠΑΟΚ αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, κατάφερε να επικρατήσει της πρωταθλήτριας Βελγίου, Κλαμπ Μπριζ με 2-0 σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο Garderen.

Στο 8' ο Περέιρα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μετά από λάθος στην άμυνα των Βέλγων. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κάμπος βρήκε πολύ ωραία τον Μυστακίδη μεσα στην περιοχή, αλλά ο νεαρός εξτρέμ δεν έκανε καλό τελείωμα. Στην επόμενη φάση οι Βέλγοι απάντησαν με δοκάρι στις ευκαιρίες του ΠΑΟΚ, ο οποίος συνέχισε να είναι πολύ απειλητικός και να έχει δύο καλές στιγμές με Λέοβατς και Κάμπος. Ο Αγκολέζος ήταν αυτός που έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος για τον "δικέφαλο", όταν στο 27' το σουτ που επιχείρησε τράνταξε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Μέχρι το 70' ο Κάμπος έστειλε μία ακόμα φορά την μπάλα στο δοκάρι, από πλάγια θέση και ο Βελλίδης σταμάτησε μία προσπάθεια του Κλάουντεμιρ, για να έρθει ο Κουλούρης και να ανοίξει το σκορ. Ο Γιαννούλης άνοιξε στον Ροντρίγκες, ο οποίος πάσαρε την κατάλληλη στιγμή για τον νεαρό φορ, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Οι παίκτες του Ίβιτς ανέβασαν στροφές μετά το γκολ και έψαξαν να διευρύνουν το προβάδισμα. Ο Ροντρίγκες σούτερε άουτ στο 73', ο Πέλκας τον μιμήθηκε στο 78' αλλά όχι και στο 80', όταν έκανε υπέροχη κίνηση μέσα στην περιοχή και παρά την πίεση τριών αντιπάλων "εκτέλεσε" με σουτ για να "γράψει" το τελικό 2-0.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46' Βελλίδης), Μάτος (46' Κίτσιου), Πούγγουρας (46' Μαλεζάς), Τζαβέλλας (60' Κρέσπο), Λέοβατς (60' Γιαννούλης), Τσίμιροτ (60' Κοροβέσης), Τζιόλης (46' Χαρίσης), Περέιρα (46' Πέλκας), Μυστακίδης (46' Ροντρίγκες), Κάμπος (60' Ζάιρο), Αθανασιάδης (60' Κουλούρης).

Επόμενο τεστ για τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (13/07 20:00) κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου. Εκτός αναμέτρησης έμειναν οι Σάκχοφ, Δημητριάδης, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντινίδης, Σιαμπάνης, Μελίσσας και Χατζηισαΐας, οι οποίοι ακολούθησαν το δικό τους προπονητικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.