Header Ads

Header ADS

Παίκτης της Βέροιας ο Christian Miljevic

Την απόκτηση του Miljevic, του Fortes και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Arce ανακοίνωσε η Βέροια
Ποδοσφαιριστής της Βέροιας και με την... βούλα είναι ο Kristijan Miljević. Ο 24χρονος Σερβοέλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους. Ο Kristijan Miljević, που γεννήθηκε στις 15/07/1992 στην Σουηδική πόλη Νόρκεπινγκ, ξεκίνησε την καριέρα του από την IF Sylvia.

Το 2008 μετακόμισε στην χώρα μας για λογαριασμό του Π.Α.Ο.Κ. και έκτοτε αγωνίζεται στις εγχώριες διοργανώσεις, με εξαίρεση την σεζόν 2011-12 που μεταγράφηκε στην Ιταλική Μπρέσια. Ακολούθησαν ο Λεβαδειακός (2012-13, 11 συμμετοχές), ο Πανηλειακός (2013-14, 15 συμμετοχές και 1 γκολ), ο Παναιγιάλειος (2014-15, 29 συμμετοχές και 5 γκολ), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2015-16) ξεκίνησε στον Απόλλωνα Σμύρνης και ολοκλήρωσε την σεζόν στην Λαμία (12 συμμετοχές και 2 γκολ).

Επέκταση συνεργασίας με Pedro Arce Latapi

Ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Pedro Arce Latapi για ένα χρόνο.»

Ποδοσφαιριστής της Βέροιας ο Alvin Mateus Fortes

Η ΠΑΕ Βέροια γνωστοποίησε την απόκτηση του Alvin Mateus Fortes. Ο 22χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός (καλύπτει –κυρίως- την αριστερή πλευρά), μετά την συνάντηση που είχε με τους διοικούντες, συμφώνησε και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Alvin Fortes, που γεννήθηκε στις 25/04/1994 στο Ρότερνταμ, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολλανδική SV Heinenoord. Επόμενοι σταθμοί ήταν φιλανδική PS Kemi, καθώς και οι ολλανδικές RKC Waalwijk, SBV Vitesse και FC Oss. Τελευταίος σταθμός ήταν η τουρκική Boluspor.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.