Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ: Δύο ακόμη μεταγραφές

ΟΦΗ: Δύο ακόμη μεταγραφές
Δύο ακόμη μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. Μετά τους Δημήτρη Μάνο και Μάριο Όγκμποε, ανακοίνωσε και τις συμφωνίες με τον Δημήτρη Κομεσίδη και τον Ούγκο Μασάδο (photo)...

Ανακοίνωση για Κομεσίδη: «Σε προφορική συμφωνία με τον 28χρονο αμυντικό Δημητρη Κομεσίδη, ήρθε ο ΟΦΗ. Ο Κομεσίδης αναμένεται τις επόμενες μέρες στο Ηράκλειο, για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.»

Ο Δημήτρης Κομεσίδης γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1988 στην Αλεξανδρούπολη. Έχει αγωνιστεί σε Λάρισα, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Ένωση Θράκης. Η θέση του είναι δεξιός μπακ, ενώ μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός.

Ανακοίνωση για Μασάδο: «Ο ΟΦΗ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 34χρονο Πορτογάλο μέσο Ούγκο Μασάδο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.»

Ο Πορτογάλος μέσος, είναι επιλογή του Νίκου Νιόπλια για τον ΟΦΗ της Football league και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Μασάδο είναι επιτελικός μέσος. O Μασάδο γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1982 στην Πορτογαλία. Είναι ένας έμπειρος μέσος με μεγάλη θητεία στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα (κυρίως στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας), την Κύπρο, το Αζερμπαϊτζάν, την Περσία, ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα και ΑΟ Χανιά και γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Football league.

Συνοπτικά ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής τους Μασάδο, Κομεσίδη, Μάνο, Όγκμποε, ενώ έχουν ανανεώσει και θα βρίσκονται στο roster της Football league οι Νάστος, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κιάσσος, Δερμιτζάκης, Φουκαράκης, Φαζός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.