Κετσπάγια: "Θα παλέψουμε για την πρόκριση"

16/7/16

Κετσπάγια: "Θα παλέψουμε για την πρόκριση"
Την αντίπαλο της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, Saint Etienne, παρακολούθησε ο Τιμούρ Κετσπάγια στο φιλικό με την Λοζάνη στην Ελβετία όπου ηττήθηκε με 4-1. Ο προπονητής της ΑΕΚ τοποθετήθηκε και για όσα είδε πριν από λίγα λεπτά, αλλά και συνολικά για την κλήρωση της ομάδας με τους "πράσινους" της Γαλλίας:

«Παρακολούθησα και κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της Γαλλικής ομάδας, είδα και κάποια κενά, αλλά το σημαντικό είναι ότι προλάβαμε να την δούμε από κοντά, αμέσως μετά την κλήρωση για να σχηματίσουμε μία πρώτη άποψη για τον αντίπαλό μας.

Με την Saint Etienne βρισκόμαστε στο ίδιο στάδιο, στο στάδιο της προετοιμασίας και όποιος καταφέρει να εμφανισθεί πιο έτοιμος από τον άλλο θα έχει και το αβαντάζ στα μεταξύ μας παιχνίδια.

Η Saint Etienne είναι οπωσδήποτε μία καλή ομάδα που αγωνίζεται σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, όπως είναι το Γαλλικό, αλλά δεν είναι και κάτι το... τρομακτικό, που θα πρέπει να μας φοβίζει. Διαθέτουμε και εμείς μια καλή ομάδα, θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας και θα παλέψουμε για την πρόκριση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...