Header Ads

Header ADS

Ιντέγε: "Να κάνω περισσότερα απ' ότι πέρσι"

Ιντέγε: "Να κάνω περισσότερα απ' ότι πέρσι"
Διαβάστε τι δήλωσε ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Μπράουν Ιντέγε, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Γάνδη...

Για το χθεσινό φιλικό: «Το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά σε αυτή την προετοιμασία και αυτό το παιχνίδι έδειξε ότι είμαστε σε καλό σημείο. Το 2-2 δείχνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και ελπίζουμε ότι τα καλύτερα έρχονται.»

Για τα προκριματικά του Champions League: «Τα προκριματικά του Champions League είναι δύσκολη δουλειά. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά και οι ελπίδες μας δεν έχουν χαθεί. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για την ομάδα και να κάνω περισσότερα πράγματα απ' ότι έκανα πέρσι. Ξεκινώντας από αυτό το παιχνίδι, πρέπει να τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι και να πετύχω περισσότερα γκολ από πέρσι. Δουλεύουμε σκληρά με την ομάδα και τον νέο προπονητή και νομίζω ότι τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα.»

Για το γκολ που πέτυχε: «Είναι καλό σημάδι, ο επιθετικός θέλει να πετυχαίνει γκολ. Το τοποθετώ στις "αποσκευές" μου και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για τα υπόλοιπα.»

Δείτε τι είπαν οι Κασάμι και Ρέτσος, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γάνδη, στην κάμερα του Olympiacos TV...

Παϊτίμ Κασάμι: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά στην προπόνηση και ο βασικός μας στόχος είναι να βρεθούμε στο υψηλότερο επίπεδο και στην καλύτερη φυσική κατάσταση, καθώς πρόκειται να έχουμε πολύ δύσκολους αγώνες στην συνέχεια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αυτό ήταν ένα καλό τεστ για εμάς για να επανέλθουμε στην φυσική κατάσταση που θέλουμε και να ετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά.»

Παναγιώτης Ρέτσος: «Είναι τιμή να φοράς αυτή τη φανέλα και ειδικά αν σε εμπιστεύεται και ο προπονητής και σε βάζει και σε δύσκολα παιχνίδια. Γιατί το σκορ ήταν 2-2 και το παιχνίδι κρίσιμο, ανεξάρτητα αν είναι φιλικό ή όχι, γιατί πάντα ο Ολυμπιακός θέλει να νικάει. Από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και δεν πρέπει να μείνω σε αυτό το παιχνίδι και να συνεχίσω.»

Για το αν αισθάνεται άνετα σε όποια θέση του ζητηθεί να παίξει: «Η δουλειά μου είναι να παίζω όπου με βάζει ο προπονητής. Δεν έχω κανένα πρόβλημα σε οποιαδήποτε θέση και να με βάλει και αυτό που θέλω είναι να μπορώ να ανταπεξέλθω και ως αμυντικό χαφ και ως στόπερ και ως δεξί μπακ. Από εκεί και πέρα είναι απόφαση του προπονητή.»

Για την αυτοπεποίθηση που βγάζει: «Πιστεύω ότι το κύριο χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ένας μικρός όταν έρχεται στη μεγάλη ομάδα είναι να νιώθει σαν ένας μεγάλος παίκτης και να μην νιώθει σαν μικρός. Από εκεί και πέρα πρέπει να δείξει την προσωπικότητά του, τα στοιχεία του και αν μπορεί να διακριθεί είναι το καλύτερο.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.