Header Ads

Header ADS

Γνωρίστε την Σέριφ και την Χάποελ

Γνωρίστε την Σέριφ και την Χάποελ
Η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός (olympiacos.org) κάνει μια πρώτη, γρήγορη, "σύσταση" στους υποψήφιους αντιπάλους των "ερυθρολεύκων" στον 3ο γύρο του Champions League. Την Τρίτη 19/07 θα ξεκαθαρίσει ποια από τις Σέριφ Τιρασπόλ και Χαποέλ Μπερ Σεβά θα τεθεί αντιμέτωπη του Ολυμπιακού.

FC Sheriff Tiraspol

Η Σέριφ ιδρύθηκε στις 4 Απριλίου 1997 και έχει στην συλλογή της 14 πρωταθλήματα, 8 κύπελλα, 6 σούπερ καπ και 2 Commonwealth Cup. Έδρα της είναι το «Sheriff Stadium» που βρίσκεται στο Τιρασπόλ της Μολδαβίας και έχει χωρητικότητα 13.000 θεατών. Τα χρώματά της είναι το κίτρινο και το μαύρο και προπονητής της είναι ο 40χρονος Γάλλος, Μπρούνο Ιρλές.

Στο πρώτο ματς με την Χάποελ αγωνίστηκε ως εξής: Μίτρεβ, Αλίτι, Γκινσάρι (31' Μέτουα), Ίβαντσιτς (74' Σούμποτιτς), Ρικαρντίνιο, Γιαχάγια, Σκβόρτς, Μπρέζοβετς, Σούσιτς, Κβρζιτς, Σάβιτς (46' Ντούποβτς). Ο Ίβανσιτς στο 22' και ο Μπρέζοβετς στο 64' σημείωσαν τα δύο γκολ της στη συνάντηση.

Hapoel Be'er Sheva F.C.

Η Χάποελ ιδρύθηκε την 1η Μαΐου 1949 και έχει στην συλλογή της 3 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο, 2 Toto cup, 1 σούπερ καπ και 1 Lilian cup. Έδρα της είναι το «Turner Stadium» που βρίσκεται στην Μπερ Σεβά του Ισραήλ και έχει χωρητικότητα 16.126 θεατών. Τα χρώματά της είναι το κόκκινο και το άσπρο και προπονητής της ο 36χρονος Ισραηλινός, Μπαράκ Μπακχάρ.

Στο πρώτο ματς με την Σέριφ αγωνίστηκε ως εξής: Γκόρες, Μπιτόν (64' Ράντι), Νουακαέμε, Μπάρντα, Μπουζάγκλο (91' Οχαγιόν), Χόμπαν (70' Σαχάρ), Νταβιτζάντα, Τάχα, Μέλικσον, Γ. Σοάρες, Όγκου. Ο Όγκου στο 43', ο Μπαρντά με πέναλτι στο 52' και ο Ράντι, επίσης με πέναλτι στο 90', σημείωσαν τα τρία γκολ της στη συνάντηση. Μάλιστα κέρδισε και 3ο πέναλτι αλλά ο Μπουζάγκλο δεν κατάφερε να σκοράρει στο 28' από την άσπρη βούλα καθώς απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.