Header Ads

Header ADS

Euro 2016: Ποιος θα σηκώσει την κούπα; (poll)

Με την άνετη επικράτηση της Γαλλίας επί της Ισλανδίας έχουμε ολοκληρωμένη την εικόνα της ημιτελικής φάσης του Euro 2016. Πορτογαλία - Ουαλία και Γερμανία - Γαλλία τα δύο ζευγάρια. Το πρώτο ματς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (06/07, 22:00) στην Λιόν και το δεύτερο την Πέμπτη (07/07, 22:00) στην Μασσαλία. Οι νικητές θα "κοντραριστούν" στον μεγάλο τελικό της Κυριακής στο Stade de France. Στην sidebar της ιστοσελίδας μας "τρέχει" ήδη η ψηφοφορία σχετικά με το ποια ομάδα πιστεύεται ότι θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης. Για να δούμε τι λένε τα προγνωστικά (σας)...

4 σχόλια:

  1. Δε τη συμπαθώ αλλά η Γερμανία θα το σηκώσει. Δείχνει πιο πλήρης ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Γερμανία - Γαλλία θα μπορούσε να είναι ο τελικός. Και το Ιταλία - Γερμανία επίσης. Αν περάσει η Γερμανία τους Γάλλους είναι δικό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στηρίζω Santos, θα ήθελα την Ουαλία για την έκπληξη του πράγματος και τις ωραίες ιστορίες που θα διηγούμαστε, αλλά πιστεύω ότι όποιος προκριθεί από το ζευγάρι Γερμανία - Γαλλία θα το πάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποστηρίζω Πορτογαλία (λόγω Σάντος), αλλά η Γαλλία είναι ξεκάθαρο φαβορί. Και λόγω ομάδας (είναι σαφώς καλύτερη) και λόγω roster (καλύτεροι ποδοσφαιριστές στις περισσότερες θέσεις) και λόγω έδρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.