Έλληνες παρατηρητές σε διεθνείς αγώνες (8/7)

8/7/16

Έλληνες παρατηρητές σε διεθνείς αγώνες (8/7)
Η UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τους παρακάτω ορισμούς διαιτητών σε αγώνες της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League και του Europa League της περιόδου 2016-2017...

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος με βοηθούς τους Αλέξανδρο Γρεβένη - Ιωάννη Τουμπακάρη και τέταρτο διαιτητή τον Αναστάσιο Παπαπέτρου θα διευθύνει στις 19/07/2016 τον αγώνα København (DEN) - Crusaders, που θα διεξαχθεί στην Κοπενχάγη για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη - Κυριάκο Μερκενίδη και τέταρτο διαιτητή τον Ανδρέα Παππά θα διευθύνει στις 14/07/2016 τον αγώνα ανάμεσα στην ŠK Slovan Bratislava (SVK) και στην FK Jelgava (LVA) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Γιώργος Κομίνης με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά - Νικόλαο Καραισαρίδη και τέταρτο διαιτητή τον Μιχαήλ Βοσκάκη θα διευθύνει στις 21/07/2016 τον αγώνα ανάμεσα στην IFK Göteborg (SWE) και την GKS Piast Gliwice (POL) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...