Header Ads

Header ADS

Δάφκος:"Στην Super league με τον ΟΦΗ"

Δάφκος:"Στην Super league με τον ΟΦΗ"
Στο πρόσωπο του πρώην τερματοφύλακα της Καλλονής, Κώστα Δάφκου, βρήκε ο ΟΦΗ την λύση που έψαχνε για την θέση του τερματοφύλακα. Ο 28χρονος πορτιέρο απάντησε θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ (ofi1925.gr) προσωπικός του στόχος είναι να επιστρέψει στην Super league, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Κρητικής ομάδας.

Για το αίσιο τέλος των συζητήσεων με τον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία. Δεν το σκέφτηκα καθ' όλου. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας μου. Ξέρω που έρχομαι και θα δουλέψω πολύ για να δικαιώσω προπονητή και διοίκηση που με επέλεξαν.»

Για το αν είχε άλλες προτάσεις: «Είχα προτάσεις και ομάδες της Super league, αλλά μόλις δέχθηκα την πρόταση του ΟΦΗ, δεν υπήρχε τίποτε άλλο για μένα.»

Για το ότι θα αγωνιστεί στην Football league: «Δεν έχει γiα μένα σημασία η Football league. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα όπου και αν αγωνίζεται. Για μένα o OΦΗ είναι πρόκληση για να επαναφέρουμε ομάδα εκεί που της αξίζει.»

Για τον προσωπικό του στόχο: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην Super league με τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά. Αυτός είναι ο στόχος μου, αλλά και της ομάδας. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.