Header Ads

Header ADS

Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για Μαρινάκη

Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για Μαρινάκη
Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός: «Η πολυσχιδής δραστηριότητα του κ. Μαρινάκη στον χώρο του ποδοσφαίρου μάς έχει κάνει πράγματι πιο σοφούς. Χάρη στις συνομιλίες αυτού και των Γιάννη Βρέντζου και Σάββα Θεοδωρίδη μάθαμε πώς διεξάγονται "αποτελεσματικά" εκλογές στην ΕΠΟ, πώς ορίζονται φίλα προσκείμενοι και αποτελεσματικοί διαιτητές σε αγώνες που… μας ενδιαφέρουν, πώς "κανονίζονται" δικαστικές αποφάσεις που καθορίζουν την άνοδο ή μη ομάδων στην επόμενη κατηγορία, πώς βουλώνονται τα στόματα δημοσιογράφων και πολλά άλλα. Προσφάτως μάθαμε και πώς γίνεται το αποτελεσματικό ξέπλυμα με διπλά συμβόλαια και οικονομικά ιδρύματα στο εξωτερικό.

Αλλά η συνεισφορά του κ. Μαρινάκη δεν σταματά εδώ. Μας μαθαίνει και αποτελεσματικούς τρόπους υπεράσπισης: όταν δεν μας αρέσει ο Εισαγγελικός Λειτουργός που χειρίζεται την υπόθεση μας, κάνουμε (μαζί με τους συγκατηγορούμενους μας) αλλεπάλληλες αιτήσεις εξαίρεσης μέχρι να πετύχουμε τον σκοπό μας. Τι και αν 11 Εισαγγελείς και 33 Δικαστές απέρριψαν τις αιτήσεις μας; Εμείς θα κάνουμε και άλλες μέχρι να βρεθεί Συμβούλιο που θα κάνει δεκτή την αίτησή μας.

Υ.Γ. Εύλογα αναμένουμε την αυτοεξαίρεση του καθ’ όλα σεβαστού πλην όμως μισθοδοτούμενου και από την ΕΠΟ αξιότιμου κ. Εφέτου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.