Header Ads

Header ADS

ΑΕΚ: Με την Saint Etienne στο Europa League

ΑΕΚ: Με την Saint Etienne στο Europa League
Με την Γαλλική Saint Etienne, έκτη πέρυσι στο σαμπιονά, κληρώθηκε η ΑΕΚ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 28 Ιουλίου στο Stade Geoffroy-Guichard της Γαλλικής πόλης και η ρεβάνς στις 4 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Αν η ΑΕΚ καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γαλλικής ομάδας, τότε θα μετάσχει στα play off της διοργάνωσης για την συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League 2016-17. Η κλήρωση των play off θα διεξαχθεί στην Νιόν της Ελβετίας την Παρασκευή 5 Αυγούστου και οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 18 και 25 Αυγούστου.

Στα play off του Europa League θα μετάσχουν οι 29 ομάδες, που θα προκριθούν από τον τρίτο προκριματικό μαζί με τις 15 που θα αποκλειστούν από τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Oι 22 ομάδες που θα προκριθούν από τα πλέι οφ του Europa League μαζί με τις 10 που θα αποκλειστούν από τα play off του Champions League και τις 16 που έχουν ήδη απευθείας εισιτήριο, θα αποτελέσουν τις 48 ομάδες της φάσης των 12 ομίλων της διοργάνωσης.

Σημειώνεται ότι οι 16 ομάδες που βρίσκονται ήδη στους ομίλους του Europa League είναι οι: Σάλκε, Μάιντς (Γερμανία), Ζενίτ (Ρωσία), Μάντσεστερ Γ, Σαουθάμπτον (Αγγλία), Ατλέτικ Μπιλμπάο, Θέλτα (Ισπανία), Ίντερ, Φιορεντίνα (Ιταλία), Μπράγκα (Πορτογαλία), Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο), Φέγενορντ (Ολλανδία), Ζυρίχη (Ελβετία), Νις (Γαλλία), Ζόρια Λουχάνσκ (Ουκρανία), Κόνιασπορ (Τουρκία).

Η κλήρωση των ομίλων θα γίνει στις 26 Αυγούστου στο Μονακό και οι αγώνες θα ξεκινήσουν με την πρώτη αγωνιστική στις 15 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.