Header Ads

Header ADS

Ζησόπουλος: "Ευρώπη και τίτλος"

Ζησόπουλος: "Ευρώπη και τίτλος"
Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Ζησόπουλου ως ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας (atromitosfc.gr):

«Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ατρόμητου ειδικά τους κ.κ. Γιώργο Σπανό, Γιάννη Αγγελόπουλο καθώς και τον προπονητή της ομάδας Τραϊανό Δέλλα που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος με πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Μετά από τρία συνεχόμενα έτη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έρχομαι σε μια ομάδα που έχει ανάλογους στόχους, είναι άκρως ανταγωνιστική και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος.

Γι’ αυτό άλλωστε επέλεξα τον Ατρόμητο γιατί οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τους δικούς μου προσωπικούς στόχους. Όσον αφορά την καινούργια χρονιά, αυτό που θέλω να υποσχεθώ στους φιλάθλους του Ατρόμητου είναι ότι καθημερινά θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και το επόμενο καλοκαίρι να την βρει πάλι στην Ευρώπη και γιατί όχι με έναν εγχώριο τίτλο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.