Header Ads

Header ADS

Ξάνθη: Πρόγραμμα προετοιμασίας και φιλικά

Ξάνθη: Πρόγραμμα προετοιμασίας και φιλικά
Την Κυριακή 3 Ιουλίου επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το πρωί της Δευτέρας 4 Ιουλίου θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις τις οποίες θα ολοκληρώσουν το πρωί της Τρίτης (05/07). Για το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουλίου, στις 19:30, έχει προγραμματιστεί το πρώτο ραντεβού στο ξενοδοχείο Le Chalet για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ η πρώτη προπόνηση θα γίνει την Τρίτη 5 Ιουλίου στο Xanthi FC Arena όπου θα γίνει και ο αγιασμός της ομάδας στις 19:00. Οι προπονήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος θα συνεχιστούν στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Βέροιας στην Ημαθία, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας. Την Δευτέρα 18 Ιουλίου, η ομάδα θα μεταβεί στην Βουλγαρία στις εγκαταστάσεις του Riu Pravets όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 29 Ιουλίου για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Κατά την διάρκεια της παραμονής της εκεί, θα αγωνιστεί στις 20/07 με την OFC Pirin Blagoevgrad, στις 23 Ιουλίου με την PFK Montana 1921 και στις 28/07 με τον Πλατανιά.

Το τρίτο μέρος της προετοιμασίας θα συνεχιστεί από την Δευτέρα 1 Αυγούστου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ξανθιώτικης ομάδας στα Πηγάδια, όπου μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα δώσει τρία ακόμη φιλικά παιχνίδια. Στις 6 Αυγούστου θα υποδεχθεί την Βέροια στην Ξάνθη και στις 10 Αυγούστου θα μεταβεί στην Λάρισα όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Για τις 13 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ηρακλή στην Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.