Τσουκαλάς: "Δικαιωμένος που βρίσκομαι εδώ"

27/6/16

Τσουκαλάς: "Δικαιωμένος που βρίσκομαι εδώ"
Για την μεταγραφή του Σταύρου Τσουκαλά από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αστέρα έχουμε ενημερώσει από την περασμένη Παρασκευή. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Τρίπολης, γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1988 και υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια (μέχρι τον Ιούνιο του 2019). Για την φανέλα του επέλεξε το νούμερο "13".

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
2007-2008 → ΠΑΟΚ
2008-2010 → Δόξα Δράμας 43 (9)
2010-2011 → Νέα Σαλαμίνα 10
2011-2012 → ΠΑΟΚ 17 (1)
2012-2016 → ΠΑΣ Γιάννινα 123 (12)

Οι πρώτες δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας (asterastripolis.gr): «Γνωρίζουμε όλοι πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Αστέρας. Αυτό που μέτρησε πιο πολύ για να πάρω αυτή την απόφαση είναι όσα παρέχει ο Αστέρας ως σύλλογος. Νομίζω ότι κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να δει αυτά που είδα εγώ σήμερα. Αισθάνομαι δικαιωμένος και πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Είμαι άνθρωπος με ψηλές φιλοδοξίες, έχω μεγάλες απατήσεις από τον εαυτό μου. Έτσι κι αλλιώς ο Αστέρας είναι μια ομάδα που πάντα θέλει να πρωταγωνιστεί. Το ίδιο κι εγώ. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με την ομάδα. Ξέρουμε ότι πέρυσι ήταν μια σεζόν που δεν αρμόζει στην ομάδα. Θα δώσω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, για να μπορέσω να βοηθήσω τον Αστέρα να βρεθεί εκεί που πρέπει να είναι. Σίγουρα μέσα στην πεντάδα και από και πέρα θα δούμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και σε αυτή την πόλη. Εύχομαι να γνωρίσω όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Θέλω να υποσχεθώ τόσο στον κόσμο όσο και στους ανθρώπους της ομάδας, ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για τον Αστέρα από την πρώτη μέρα.

Έχω μεγάλη ανυπομονησία για την πρώτη προπόνηση. Είναι κάτι καινούργιο για μένα. Αν σας πω ότι μετράω τις μέρες, δεν θα είναι ψέμα. Περιμένω τη Δευτέρα για να γνωρίσω τους καινούργιους μου συμπαίκτες και τους καινούργιους μου προπονητές και να αρχίσουμε τη δουλειά.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

POPULAR POSTS (LAST WEEK):

 
© Copyright 2010-2018 SPORT365 All Rights Reserved. Inspired by BALADEUR's CREATIONS.
Εγκατάσταση προτύπου και Επιμέλεια...