Header Ads

Header ADS

Τσιγκρίνσκι: "Θέλω να γίνω αναντικατάστατος"

Τσιγκρίνσκι: "Θέλω να γίνω αναντικατάστατος"
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, δείχνει έτοιμος να αρχίσει το νέο "ταξίδι" της καριέρας του με τα "κιτρινόμαυρα" και στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ (aekfc.gr) είπε...

«Πριν από περίπου ένα μήνα έμαθα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και ήταν μια πολύ καλή επιλογή για μένα, διότι είναι ένας σύλλογος με πολύ καλό επίπεδο και μεγάλες φιλοδοξίες. Ξέρω ότι ήρθα σε μια ομάδα που βάζει πάντα υψηλούς στόχους και ανυπομονώ να αρχίσει η προετοιμασία και να ενταχθώ στο νέο μου περιβάλλον.»

Ο Τσιγκρίνσκι γνωρίζει ότι δεν είναι ο πρώτος πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα που θα παίξει στην ΑΕΚ: «Ξέρω ότι είμαι ο τέταρτος, μετά τον Ντράγκαν Τσίριτς, τον Ριβάλντο και τον Εϊντούρ Γκουντγιόνσεν. Χαίρομαι που το όνομά μου είναι σε μια λίστα με τόσο αξιόλογους ποδοσφαιριστές.»

Ο "Ντίμα" δήλωσε ότι διψάει για ποδόσφαιρο και ότι στην ΑΕΚ περιμένει να πάρει το χρόνο συμμετοχής που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να έχει. «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στη Ντνίπρο είχα πλήρη αγωνιστική δράση, αλλά είχα και διαστήματα στο παρελθόν με προβλήματα. Στην ΑΕΚ θέλω να γίνω αναντικατάστατος και να κάνω το όνομά μου να ακουστεί και πάλι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.