Header Ads

Header ADS

Σάντσεθ: "Είδαμε καλά πράγματα στο φιλικό"

Σάντσεθ: "Είδαμε καλά πράγματα στο φιλικό"
Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Χορν:

«Φυσικά είναι οικείο το περιβάλλον για μένα. Γυρίσαμε στην Ελληνική οικογένειά μας. Είμαστε χαρούμενοι για την κατάσταση αυτή. Έχουμε υψηλό κίνητρο. Συγκεντρωνόμαστε στην δουλειά που είναι το πιο σημαντικό τώρα. Δεν υπάρχει χρόνος για να εκφράζουμε αυτά τα ομολογουμένως... ειδικά συναισθήματα που αισθανόμαστε. Δεν είναι ώρα για χαρά. Μόνο στην δουλειά επικεντρωνόμαστε παρότι είναι ωραία που βρήκαμε ξανά την παρέα που αφήσαμε πίσω.»

Ερωτηθείς για τα πρώτα του συμπεράσματα, απάντησε: «Είναι μόλις το πρώτο ματς. Είναι μια στιγμή που πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις. Να βάλουμε στο παιχνίδι μας πράγματα στα οποία προπονούμαστε. Πριν από ελάχιστες μέρες, την Πέμπτη, κάναμε ως νέο τεχνικό τιμ την πρώτη προπόνηση με την ομάδα. Είδαμε καλά πράγματα στο φιλικό με την Χορν τόσο σε αμυντικές όσο και σε επιθετικές καταστάσεις. Θέλουμε όμως να βελτιωθούμε πολύ. Χρειαζόμαστε φυσικά και βελτίωση στην φυσική κατάσταση. Είμαστε στο σωστό δρόμο, σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να γίνουμε όπως πρέπει.»

Το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας: «Όπως είπαμε και πριν, είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε ξανά στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Έχουμε ζήσει σπουδαίες στιγμές στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια ο Κάρλος Μοράλες κι εγώ. Έχουμε πολύ ψηλό κίνητρο να πάμε καλά με την ομάδα. Θα είναι ωραίο όταν θα έρθει η ώρα να παίξουμε στο "Γ. Καραϊσκάκης". Θέλουμε να φέρουμε καλά αποτελέσματα στην ομάδα και να δουλέψουμε σκληρά γι' αυτό. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό ματς. Έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και θέλουμε να πάμε πολύ μακριά με την ομάδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.