Header Ads

Header ADS

Σάντσεθ: "Δουλεύουμε για τους στόχους μας"

Σάντσεθ: "Δουλεύουμε για τους στόχους μας"
Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης των "ερυθρολεύκων" με την Βάκερ...

«Αυτή την περίοδο βέβαια είναι σημαντικό να κάνουμε καλή προπόνηση στην καθημερινότητά μας και να δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση. Οι παίκτες είναι «φορτωμένοι» αφού τους βαραίνει στα πόδια τους η πολλή δουλειά που έχουμε κάνει. Σ’ αυτό το στάδιο δεν είναι τόσο σημαντικά τα αποτελέσματα αλλά το ν’ αποκτήσουν φυσική κατάσταση.

Δουλεύουμε σιγά σιγά για τους στόχους μας. Τις τελευταίες δύο ημέρες δουλέψαμε πολύ στην προπόνηση. Η φόρτιση είναι μεγάλη. Τα πόδια είναι κουρασμένα των παικτών μας. Μάλλον είναι πιο πολύ κουρασμένα από των αντιπάλων μας. Το β’ ημίχρονο ήταν πιο θετικό από τους παίκτες μας. Ήταν πιο πολύ κοντά σ’ αυτό που θέλουμε. Θα μείνω πιο πολύ σ’ αυτά που είδα στο β’ ημίχρονο.»

Σχόλιο για τους πιο νεαρούς παίκτες που αγωνίστηκαν στο β’ ημίχρονο: «Είμαστε ικανοποιημένοι με τους νέους. Όχι μόνο μέσα σ’ αυτό το παιχνίδι αλλά και με τη δουλειά που βλέπουμε κάθε μέρα αφού προσπαθούν πολύ στην προπόνηση. Είχαν καλές ενέργειες. «Έβγαλαν» καλές φάσεις και είμαστε ικανοποιημένοι.»

Αν στο Βέλγιο θα δουλέψει περισσότερο με την ομάδα που έχει στο μυαλό του ενόψει των προκριματικών του UEFA Champions League: «Σιγά σιγά. Ακόμα δουλεύουμε. Πλησιάζουν οι ημερομηνίες όμως μην ξεχνάμε πως ήρθαν μόλις μαζί μας και ενσωματώθηκαν παίκτες. Ήρθαν μετά από άλλους και θέλουν χρόνο. Πρέπει να μπουν στο σύνολο. Σιγά σιγά θα κάνουμε την ομάδα για τους προκριματικούς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.