Header Ads

Header ADS

Πόλο: Στον Ολυμπιακό η Yasemin Smit

Πόλο: Στον Ολυμπιακό η Yasemin Smit
Ο Ολυμπιακός δημοσιοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με την αρχηγό της Εθνικής Ολλανδίας Yasemin Smit. H Yasemin Smit είναι γεννημένη στις 21 Νοεμβρίου 1984 και επιστρέφει στον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της σεζόν 2008-2009.

Με την Εθνική Ολλανδίας μετράει περισσότερες από 300 συμμετοχές και κορυφαία στιγμή της καριέρας της αποτελεί η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008. To 2010 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ.

Το 2014 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη. Το 2015 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν και το χάλκινο μετάλλιο στο FINA World League. To 2016 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

Στις πρώτες της δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (osfp.gr) η Yasemin Smit τόνισε τα εξής: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα που επιστρέφω στην ομάδα του Ολυμπιακού. Περιμένω να βρεθώ και πάλι στον Πειραιά και να αγωνιστώ σε μια, κατά την γνώμη μου, από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ελπίζω ότι αυτή η χρονιά θα είναι υπέροχη, τόσο για εμένα προσωπικά, όσο και για την ομάδα. Είμαι έτοιμη να παλέψω έτσι ώστε να κατακτήσουμε τους εγχώριους όσο και τους Ευρωπαϊκούς στόχους μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.