Header Ads

Header ADS

Παρέμεινε στον ΟΦΗ ο Μπουρσέλης

Παρέμεινε στον ΟΦΗ ο Μπουρσέλης
Ένας ακόμη παίκτης του ΟΦΗ με προοπτική και μέλλον συνεχίζει στην Κρητική ομάδα. Ο λόγος για τον 22χρονο μέσο Αντώνη Μπουρσέλη, ο οποίος συνεχίζει και για την επόμενη χρονιά. Ο Μπουρσέλης μετά απο συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Λαμπράκη την Τετάρτη (29/06) το πρωί, συμφώνησε να συνεχίσει στον ΟΦΗ για ένα ακόμη χρόνο.

Ο 22χρονος μέσος με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ (ofi1925.gr) ανέφερε: «είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που ανήκει και αυτό είναι κάτι που έχω πει απο την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλω και εγώ να διακριθώ μέσα απο αυτήν. Θα παίξουμε σε ένα σκληρό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Football league, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Nα έχουμε όλοι υγεία και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά.»

Ο Αντώνης Μπουρσέλης, είναι ο έβδομος παίκτης που ανανεώνει στον ΟΦΗ μετά τους Κοιλιάρα, Μπολάκη, Κιάσσο, Δερμιτζάκη, Φουκαράκη, Φαζό, οι οποίοι έχουν ήδη κλείσει, ενώ στις μεταγραφές έχει αποκτηθεί ο Όγκμποε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.