Header Ads

Header ADS

Παπασταθόπουλος: "Να παίξουμε καλύτερα"

Παπασταθόπουλος: "Να παίξουμε καλύτερα"
Με προπόνηση στο Etihad Stadium της Μελβούρνης, όπου και θα διεξαχθεί ο αγώνας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το δεύτερο φιλικό με αντίπαλο την Αυστραλία την Τρίτη 07/06/2016 στις 20:00 ώρα τοπική (13:00 ώρα Ελλάδας).

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι άλλοι 21 ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του ο Μίκαελ Σκίμπε, καθώς και ο άρτι αφιχθείς από την Αθήνα Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος αντικαθιστά τον Ορέστη Καρνέζη, που λόγω του τραυματισμού του στο πρώτο φιλικό παιχνίδι, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου, στην οποία συμμετείχαν ο Ομοσπονδιακός προπονητής και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Μίκαελ Σκίμπε μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Γνωρίζω ότι η Μελβούρνη είναι η τρίτη μεγαλύτερη σε Ελληνικό πληθυσμό πόλη μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Σήμερα το πρωί μάλιστα συναντήσαμε Έλληνες φιλάθλους, κάτι που ήταν πολύ ευχάριστο. Ελπίζω να πάμε καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι. Είναι άλλωστε για όλους ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς και θα προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε. Μας λείπουν κάποιοι παίκτες κλειδιά, ειδικά στην επίθεση. Ο στόχος μας είναι να είμαστε πλήρεις και έτοιμοι τον Σεπτέμβριο που ξεκινούν οι αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο.»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επικεντρώθηκε περισσότερο στην ομογένεια: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συναντήσαμε τους Έλληνες της Μελβούρνης σήμερα το πρωί. Οι πρώτες ημέρες στην Αυστραλία ήταν πολύ δύσκολες, μετά το μακρύ ταξίδι και την διαφορά της ώρας. Πλέον είμαστε καλύτερα και ελπίζω να παίξουμε καλύτερα και ευχαριστήσουμε τους Έλληνες φιλάθλους. Άλλωστε για αυτούς ήρθαμε για να τους δώσουμε την ευκαιρία να μας δουν από κοντά και κατά δεύτερο λόγο για την προετοιμασία μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.