Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός: Τα καλοκαιρινά φιλικά

Ολυμπιακός: Τα καλοκαιρινά φιλικά
Σε μία εβδομάδα ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του. Εκεί, οι "ερυθρόλευκοι" θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να μπουν από νωρίς σε κλίμα αγώνα. Το πρώτο φιλικό για την εφετινή καλοκαιρινή προετοιμασία είναι προγραμματισμένο για τις 27 Ιουνίου (18:00), με αντίπαλο την SV Horn, στο γήπεδο Axams.

Λίγες ημέρες μετά, στις 30 Ιουνίου (17:30), ο Ολυμπιακός θα παίξει το δεύτερο φιλικό του, ξανά στην Αυστρία, αυτή την φορά με αντίπαλο την Wacker Innsbruck, στο γήπεδο του Langenfeld. Με αυτές τις δύο αναμετρήσεις θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα (01/07), όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 του ίδιου μήνα, ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για το Βέλγιο, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία.

Επί βελγικού εδάφους, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προγραμματίσει τρία φιλικά. Το πρώτο στις 8 Ιουλίου (20:30), με αντίπαλο την KAA Gent, στο γήπεδο Ghelamco Arena. Στην συνέχεια, μετά από πέντε ημέρες και συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου (19:00), ο Ολυμπιακός θα παίξει με την KVC Westerlo, στο γήπεδο Het Kuipje, ενώ μετά από δύο ημέρες, θα κλείσει ο "κύκλος" των φιλικών και στο Βέλγιο.

Στις 15 Ιουλίου (19:00), θα γίνει το ματς με την Royal Standard de Liege FC, στο γήπεδο Maurice Dufrasne Stadium. Με την επιστροφή του Ολυμπιακού μας στην Ελλάδα (16/7) είναι προγραμματισμένο ακόμη ένα ματς, τελευταίο (μέχρι στιγμής) πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Αυτό με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στις 20 Ιουλίου (21:00), στο γήπεδο Περιστερίου.

ΥΓ. Όλες οι ώρες, οι οποίες αναγράφονται για τα παραπάνω φιλικά, είναι τοπικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.