Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Φορτούνης

Ολυμπιακός: Ανανέωσαν οι Φορτούνης - Μπουχαλάκης
Ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Φορτούνη, έως το 2020.»

Κώστας Φορτούνης: «Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τον πρόεδρο και τους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίζω να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και θέλω να δώσω όσα περισσότερα γίνεται στο γήπεδο. Επειδή ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα πρέπει να είμαστε πάντα σε θέση πρωταθλητισμού και να κατακτάμε όλους τους τίτλους. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όλους όσοι είχαν ρόλο στην υπογραφή που έβαλα. Εύχομαι να κατακτήσουμε το νταμπλ και του χρόνου.»

Πόσο εύκολο ήταν για σένα να ταυτίσεις το μέλλον σου με τον Ολυμπιακό μετά από μια τόσο σπουδαία χρόνια και το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων; «Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάμε τη νέα χρονιά. Σίγουρα πετύχαμε μεγάλα πράγματα την περασμένη σεζόν. Ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό. Και ο Ολυμπιακός ήθελε να μείνω και όλα πήγαν καλά.»

Πως προετοιμάζεσαι για τη νέα χρονιά; «Θέλω να πω ότι το UEFA Champions League είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση για τον σύλλογο και τους παίκτες. Θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας για να είμαστε έτοιμοι γι' αυτά τα ματς».

Ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Μπουχαλάκη, έως το 2020.»

Ανδρέας Μπουχαλάκης: «Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου έμπρακτα μ' αυτή την ανανέωση. Θα δώσω τα πάντα για να τους δικαιώσω γι' αυτή την επιλογή που έκαναν. Να καταφέρουμε του χρόνου ακόμα περισσότερα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εννοείται θέλω να καλέσουμε τους φιλάθλους μας να κάνουν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια από την περυσινή και να γεμίσουν πιο πολύ το γήπεδο και με διαρκείας αλλά και τη στήριξή τους όλη τη χρονιά.»

Προέρχεσαι από μια δύσκολη προσωπικά χρονιά. Πόσο σημαντική είναι αυτή η ανανέωση και αν σε πεισμώνει για τη νέα χρονιά; «Σίγουρα δεν στάθηκα τυχερός αλλά όπως είπε και ο Κώστας κοιτάμε μπροστά. Πέρασε η προηγούμενη χρονιά και κοιτάμε μόνο τη νέα. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα. Επίσης υπάρχει και πείσμα από μέρους μου ώστε φέτος να κάνω περισσότερα και να δείξω ότι αξίζω την εμπιστοσύνη τους.»

Πως προετοιμάζεσαι για τη νέα χρονιά; «Είναι πρωτοφανές για μας τους ίδιους, δεν έχουμε ξαναπεράσει διαδικασία προκριματικών. Ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για μας το UEFA Champions League. Είναι αυτό που κάνει την διαφορά. Εννοείται πως προετοιμαζόμαστε από τώρα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ποια είναι η ομάδα μας. Περιμένουμε πώς και πώς ν' αρχίσει η προετοιμασία. Να δουλέψουμε σωστά με τον προπονητή μας έτσι ώστε να είμαστε όπως πρέπει σ' αυτά τα 4 παιχνίδια και να μπούμε ξανά, όπως κάνουμε κάθε χρόνο, στο UEFA Champions League.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.